medrek.se

Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande till Njur-och transplantationslaboratoriet, Huddinge

Ansök nu

Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande till Njur-och transplantationslaboratoriet, Huddinge

Vi erbjuder  
Du som gillar utmaningar, varierande och utvecklande arbetsuppgifter samt gillar att ta eget ansvar, sök till oss! På vår enhet arbetar över 30 kreativa, ansvartagande, lojala och trevliga medarbetare. Nu hoppas vi att du blir en av oss och delar vår vision ”patienten först”.  
 
Om tjänsten  
Denna tjänst är en tillsvidare tjänst på heltid 40 timmar i veckan och finns vid vårt Speciallaboratorieenhet i Huddinge. Speciallaboratoriet består utav 5 labverksamheter med tillhörande arbetsgrupper. Följande labverksamheter tillhör Speciallaboratoriet; Immunhistokemi, Flödescytometri, Elektronmikroskopi, Molekylärpatologi samt Njur-och transplantationslaboratoriet.  
 
Vi utför diagnostik, utveckling och utbildning på ett utav landets njur-och transplantation laboratorium, för att diagnostisera sjukdomar samt följa upp behandlingseffekter. Vårt provmaterial är främst vävnadbiopsier med olika frågeställningar. Analysarbetet bedrivs med teknisk utrustning men även manuella tekniker. Arbetet är varierande och kommer huvudsakligen att utgöras av laborativt analysarbete men också utvärdering av resultat. Även kvalitetsarbete och underhåll av utrustning ingår. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och flödesarbete för att effektivisera våra processer. Vi hanterar 1600 preparat årligen i akutverksamhet från bedömning vid biopsitagning över alla histologiska arbetssteg till avancerade analyser, t ex immunofluorescens och immunofärgningar.  
 
Hos oss kommer du få erforderlig introduktion enligt ett introduktionsprogram för att kunna arbeta självständigt med möjlighet till metodansvar.  
 
Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag, vi har jour/beredskap ungefär var femte helg och vi tillämpar flextid. Du har också möjlighet att välja mellan subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på sjukhusgymmet. Vi erbjuder fortbildning i form av internföreläsningar och kurser.  
 
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.  
 
Vi söker  
Vi söker en ny engagerad medarbetare till Speciallaboratorieenheten, till vårt Njur-och transplantations laboratorium i Huddinge. Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och som tycker det är roligt att arbeta i ett team och att lösa uppgifter, såväl i grupp som självständigt. Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten och har förmåga att se helheten.  
 
Vi värdesätter att du är serviceinriktad, flexibel och har en positiv inställning som bidrar till en god arbetsmiljö.
 
Vi arbetar utifrån Karolinskas värderingar; Ansvar- Medmänsklighet och Helhetssyn.  
 
Kvalifikationer  
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller likvärdig. Erfarenhet inom immunhistokemi och /eller något liknande är meriterande men inget krav. Du bör behärska svenska språket i tal och skrift. Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet.  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
 
Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Anneli Ring 
Sektionschef
contacticon phone 08-585 81084
contacticon mobile 073-684 12 48

Fackliga representanter
Vårdförbundet Tomas Nordman 08 585 81042

Dela detta jobb

Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande till Njur-och transplantationslaboratoriet, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset