medrek.se

logga

Biomedicinsk analytiker för semestervikariat, Laboratoriemedicin Sundsvall

Regioner
Utgår

2023-02-26

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker för semestervikariat, Laboratoriemedicin Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning 

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.  
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Laboratoriemedicin Västernorrland är en länsgemensam enhet för laboratorieverksamhet inom klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och transfusionsmedicin. Inom verksamheten arbetar cirka 160 medarbetare.

Laboratoriemedicin Sundsvall söker kollegor för sommarvikariat under perioden 2023-06-12 till 2023-08-18.  

Arbetsuppgifter 

Arbetsuppgifterna består av provtagning, omhändertagande av prover och analysarbete. 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker, studerar till biomedicinsk analytiker eller har annan utbildning/kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenheter av kliniskt laboratoriearbete är meriterande. Vi ser gärna att du kan arbeta hela sommaren och är flexibel gällande arbetstider. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Varmt välkommen med din ansökan! Skicka gärna in din ansökan redan idag då vi arbetar löpande med rekryteringsarbetet. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 

Anställning

Vikariat

Ansökan 

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-26

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ingela Lindblad

Enhetschef

Telefon: +4660181332

E-post: ingela.lindblad@rvn.se

 

Elisabeth Björklund

Enhetschef

Telefon: +4660181374

E-post: elisabeth.bjorklund@rvn.se

 

Johanna Norell

Vårdförbundet

Telefon: +4660181133

E-post: johanna.norell@rvn.se

 

Marie Gustafsson

Naturvetarna

Telefon: +4660181373

E-post: marie.gustafsson1@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Biomedicinsk analytiker för semestervikariat, Laboratoriemedicin Sundsvall

Region Västernorrland