medrek.se

Biomedicinsk analytiker/ingenjör till Karolinska Universitetssjukhuset

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker/ingenjör till Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder
Pathology Core Facility Karolinska (PCFK) och Medicinskt Cancerdiagnostik Huddinge (MCDH) är multidisciplinära verksamheter med olika inriktningar inom molekylär cancerdiagnostik, forskning och utveckling respektive vävnadsbiobankning. PCFK/MCDH tillhör Medicinsk enhet (ME) Patologi och Cancerdiagnostik och utgör en central del av vård- och forskningskedjan regionalt, nationellt och internationellt. Utredningar och diagnostik som utförs här är i många fall baserade på välbeprövad forskning och vävnadsbiobankning för att öka patientsäkerheten genom evidensbaserad vård och avancerad diagnostik.

PCFK har ett avancerat uppdrag inom bland annat vävnadsbiobankning samt utgör navet för biobanks- och forskningsfacilitetsstöd inom vävnadsforskning. Här erbjuds lättillgängliga biobankstjänster och laboratorieservice för kunder regionalt, nationellt och internationellt i syfte att åstadkomma evidensbaserad vård och framtida ökad patientsäkerhet. 

Om tjänsten
Som biomedicinsk analytiker/ingenjör är du en del av vårt multiprofessionella kompetenta arbetslag bestående av biomedicinska analytiker, ingenjörer, laboratoriebiträden, molekylärbiologer, forskningskoordinatorer och laboratorietekniker. Rollen innebär även nära samarbete med partners, kunder och kollegor inom andra verksamheter och medicinska enheter.

I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

 • Metodutveckling och projektarbete
 • Kvalitetssäkring; valideringar och verifieringar, sammanställningar, dokumentation och rapportering samt dokumentstyrning
 • Sedvanligt laborativt arbete i någon/några av verksamhetens laboratorier enligt olika metoder och processer.

Även andra uppdrag och administrativa arbetsuppgifter kan förekomma beroende på verksamhetens behov samt dina tidigare erfarenheter och kompetenser.

Tjänstens huvudplacering är i Huddinge men beroende av verksamhetens behov kan arbete i Solna även förekomma. 

Vi söker
Vi söker dig som är lojal, kvalitetsmedveten och serviceorienterad. Du förväntas vara lojal, strukturerad, noggrann och flexibel samt ha förmåga att se helheten i arbetet och kunna hålla mycket god kvalitet i dina leveranser. 

Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi strävar efter ett gott medarbetarskap utifrån Karolinskas värderingar: Medmänsklighet, Helhetssyn och Ansvar.

Kvalifikationer
Krav:

 • Legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan relevant akademisk examen som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.
 • Behärskar Microsoft Office-paketet då tjänsten innebär hantering av kvalitetssäkrad dokumentation.

Meriterande:

 • Tidigare arbetat med kvalitetssäkring på labb eller inom läkemedelstillverkning.
 • Tidigare erfarenhet av arbete vid klinisk patologi, vävnadsbiobank och forskning.
 • Tidigare erfarenhet av metodutveckling
 • Arbetserfarenhet inom verksamhet som ställer krav på hög kvalitetssäkring enligt bland annat ISO15189.
 • Dokumenterat strukturerat arbetssätt enligt läkemedelstillverkning, GMP, GLP och GCP och annan relevant kvalitetsstandard.
 • PhD eller master/magister inom område som är relevant för verksamheten.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om rekryteringsprocessen
Provanställning kan komma att tillämpas.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Naturvetarna

Telefon
naturvetarna.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker/ingenjör till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset