medrek.se

Biomedicinsk analytiker/ Laboratorieingenjör med molekylärbiologisk inriktning till Klinisk patologi och cytologi, Solna

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker/ Laboratorieingenjör med molekylärbiologisk inriktning till Klinisk patologi och cytologi, Solna

Du som gillar utmaningar, varierande och utvecklande arbetsuppgifter samt gillar att ta eget ansvar, sök till oss! På vår enhet arbetar över 23 kreativa, ansvarstagande, lojala och trevliga medarbetare. Nu hoppas vi att du blir en av oss och delar vår vision ”patienten först”.

Om tjänsten 
Denna tjänst är på vårt Speciallaboratorieenhet, molekylärpatologi laboratoriet i Solna. 
Speciallaboratorieenheten består utav följande fem labverksamheter med tillhörande mindre arbetsgrupper: Immunhistokemi, Cell-och Molekylär Analyser, Njur-och Elektronmikroskopi, Molekylärpatologi samt Neuropatologi. 
 
Vi utför diagnostik, utveckling och utbildning på ett utav landets största molekylärpatologiska laboratorium. Molekylärpatologiska laboratoriet använder i huvudsak molekylärgenetiska metoder för bland annat diagnos och klassificering av olika humana cancerformer. I rutinarbetet ingår DNA/RNA isolering från mestadels histopatologiskt vävnadsmaterial men även cytologiskt material samt blod och benmärg. Förutom förekommande sedvanligt rutinarbete (registrering/snittning), kommer du så småningom att jobba med PCR/sekvenseringsteknik för detektion av genetiska förändringar i humant patientmaterial. Utöver rutinarbetet driver vi ständigt metodutvecklingsarbete. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och flödesarbete för att effektivisera våra processer. 
 
Hos oss kommer du få erforderlig introduktion enligt ett introduktionsprogram för att kunna arbeta självständigt med mycket eget ansvar. 
Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag, och vi tillämpar flextid. Du har också möjlighet att välja mellan subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på sjukhusgymmet. Vi erbjuder fortbildning i form av internföreläsningar och kurser. 
 
Vi söker 
Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och som tycker det är roligt att arbeta i ett team då laganda värderas högt hos oss. Vi ser gärna att du är noggrann och en drivande person som får saker att hända och att du tar initiativ till förbättringar. Att du drivs av att arbeta både med detaljer och har en god förmåga till helhetssyn av verksamheten.

Vi värdesätter att du är serviceinriktad, flexibel och har en positiv inställning som bidrar till en god arbetsmiljö. Vi arbetar utifrån Karolinskas värderingar; Ansvar Medmänsklighet och Helhetssyn
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan likvärdig utbildning samt har erfarenhet av molekylärbiologiska metoder och laborativt arbete. Dokumenterad erfarenhet av bioinformatiska verktyg och analys av NGS data är meriterande. Du bör behärska svenska språket i tal och skrift. Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet. 

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker/ Laboratorieingenjör med molekylärbiologisk inriktning till Klinisk patologi och cytologi, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset