medrek.se

Biomedicinsk analytiker/Laboratorieingenjör till Histopatologiska laboratoriet i Huddinge

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker/Laboratorieingenjör till Histopatologiska laboratoriet i Huddinge

Vi erbjuder  
 Ett varierande och utvecklande arbete inom ett av våra organteam på det histopatologiska laboratoriet i Huddinge.
Vi har ett provmaterial som främst utgörs av vävnader med tumörfrågeställning.
Att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av metoder och tekniker inom vårt området är viktigt för oss.
Vi arbetar i nära samarbete med utbildningen för biomedicinska analytiker där vi har ett stort ansvar för den verksamhetsförlagda utbildningen genom studiebesök och handledning av studenter.
 
Om tjänsten
Denna tjänst är en tillsvidareanställning, heltid, dagtid måndag till fredag. Vår normala arbetstid är mellan kl 08.00 - 16.30 med tillämpling av flextid.
Du har möjlighet att välja mellan subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på sjukhusets gym.
Vi erbjuder fortbildning i form av både interna och externa föreläsningar och kurser

Arbetsuppgifterna inkluderar omhändertagande och processsande av formalinfixerad vävnad inför mikroskopisk diagnos. Akut omhändertagande av ofixerad vävnad från pågående operationer förekommer också frekvent.
Kvalitetsarbete, förbättringsarbete, underhåll av utrustning samt kemikaliehantering ingår också som en naturlig del i det dagliga arbetet.
 
Vi söker 

  • Dig som är intresserad av att arbeta på ett kliniskt histopatologiskt laboratorium 
  •  Dig som har god samarbetsförmåga och tycker det är intressant och positivt att arbeta inom ett team 
  •  Dig som även tycker det är intressant att lösa egna uppgifter och att ha eget ansvarsområde
  •  Som person vill vi att du är noggrann, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten för att kunna ge en bra service och arbeta mot vår vision "patienten först".

 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker, biomedicinare, laboratorieingenjör eller har en liknande relevant högskoleutbildning
Tidigare vana och erfarenhet av histopatologiskt laboratoriearbete är meriterande.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker/Laboratorieingenjör till Histopatologiska laboratoriet i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset