medrek.se

Biomedicinsk analytiker/Laboratorieingenjör till Klinisk mikrobiologi

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker/Laboratorieingenjör till Klinisk mikrobiologi

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett stimulerande arbete för dig med ett starkt intresse för mikrobiologi där du får arbeta med diagnostik, utveckling och utbildning på ett av landets största och mest automatiserade mikrobiologiska laboratorier.  
 
Klinisk mikrobiologi är ett laboratorium inom Karolinska Universitetslaboratoriet (KUL) som har verksamheter i både Huddinge och Solna. Mikrobiologens huvuduppgifter är att diagnosticera infektioner orsakade av bakterier, virus, svampar och parasiter. Hos oss får du ett inspirerande och utvecklande arbete med kompetenta och trevliga arbetskamrater.  
 
Om tjänsten  
Arbetsuppgifterna består av mikrobiologisk diagnostik, omhändertagande av inkomna prov samt bedöma och besvara dessa. Eftersom vår verksamhet är ackrediterad har vi ett stort kvalitetsfokus med patienten i fokus.  
 
Vi erbjuder både tillsvidaretjänster samt vikariat (2019-01-01 t.o.m. 2019-12-31). Helg- och kvällstjänstgöring ingår.
 
Tjänster finns både på bakteriologen samt virologen, både i Huddinge och Solna. Ange därför i ansökan vilket diagnostikområde (bakteriologi eller virologi) din ansökan gäller.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som:

  • har ett stort intresse av att arbeta med mikrobiologisk diagnostik, utveckling och utbildning  
  • kan arbeta självständigt på ett strukturerat sätt samt har förmåga att prioritera vid stressiga situationer  
  • har god samarbetsförmåga samt bidrar till ett positivt arbetsklimat  
  • är initiativtagande, tar ansvar samt har förmåga att se helheten  
  • är du noggrann och kvalitetsmedveten  
  • är intresserad av att kontinuerligt arbeta med utveckling för att effektivisera arbetetsflödet  

Kvalifikationer  
Krav: Legitimerad biomedicinsk analytiker 180 hp, högskoleutbildning inom biomedicin, molekylärbiologi eller motsvarande utbildning. Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.  
 
Meriterande: Erfarenhet av arbete på ett kliniskt mikrobiologiskt laboratorium. God datorvana samt vana att arbete med analytiska instrument. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är noggrann, ansvarstagande och kvalitetsmedveten.  
 
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Yrkeslegitimation  
 
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
 
Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Linda Jervelius 
Sektionschef
contacticon phone 08-585 811 21

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Maria Guglielmeti, tel: 08-58581160, maria.guglielmeti@sll.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker/Laboratorieingenjör till Klinisk mikrobiologi

Karolinska Universitetssjukhuset