medrek.se

Biomedicinsk analytiker/laboratorieingenjör till Klinisk mikrobiologi

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker/laboratorieingenjör till Klinisk mikrobiologi

Biomedicinsk analytiker/laboratorieingenjör till Klinisk mikrobiologi

 

Vi erbjuder
Ett stimulerande och utvecklande arbete med varierande arbetsuppgifter, teknik i framkant och goda möjligheter till fördjupade kunskaper inom klinisk mikrobiologi. Kompetensutveckling kan erbjudas genom att till exempel ansvara för instrument, diagnostikområde, andra uppdrag/projekt som finns i verksamheten eller genom att delta i undervisning av kollegor och studenter. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med ett öppet arbetsklimat, engagerade medarbetare samt ett coachande ledarskap som uppmuntrar till delaktighet och ett gott medarbetarskap.

Om tjänsten
Vi söker nu två biomedicinska analytiker alternativt laboratorieingenjörer till Virologisektionen i Huddinge. Sektionens huvuduppgifter är att diagnostisera infektioner orsakade av virus, men även bakterier, svampar och parasiter med hjälp av olika tekniker för molekylärbiologi och serologi. Som ny medarbetare får du stegvis introduktion och utbildning i de metoder och tekniker du ska använda.

Annonsen avser tillsvidareanställning på heltid. Helg- och kvällstjänstgöring kan förekomma, men vår verksamhet bedrivs i huvudsak på dagtid under vardagar. Vi tillämpar flextid.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • är engagerad kollega som vill vara med och driva verksamheten framåt.
  • är nyfiken på mikrobiologi och vill stödja vården med kvalitetssäkrade provsvar.
  • har ett analytiskt förhållningssätt och kan arbeta självständigt.
  • har god samarbets- och kommunikationsförmåga.
  • bidrar till en positiv anda och ett gott arbetsklimat.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad biomedicinsk analytiker eller motsvarande högskoleutbildning exempelvis molekylärbiologi, Ingenjörsutbildning med inriktning bioteknik, biomedicin, bioanalytisk kemist etc.
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Meriterande:

  • Erfarenhet av arbete på kliniskt mikrobiologiskt laboratorium.
  • För en av tjänsterna, kan erfarenhet av cellodling vara av värde
  • Akademisk doktorsexamen

Vi rekryterar fortlöpande. Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev
3. Övriga bilagor som yrkeslegitimation, examensbevis (bifogas i förekommande fall)  

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Lynda Eneh, Vårdförbundet Telefon
08-58587747

 

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker/laboratorieingenjör till Klinisk mikrobiologi

Karolinska Universitetssjukhuset