medrek.se

Biomedicinsk analytiker/Laboratorieingenjör till Preanalytiska enheten LNP8 Solna

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker/Laboratorieingenjör till Preanalytiska enheten LNP8 Solna

Vill du bli en viktig medarbetare för oss inom vår multidisciplinära preanalytiska enhet? 
 
Vi erbjuder 
Preanalytiska enheten ingår i Karolinska Universitetslaboratoriet och Funktionsområdet Laboratorier för närvård och preanalys (LNP). Vi ansvarar för multidisciplinära provmottagningar i Solna och Huddinge. Vår verksamhet är i hög grad automatiserad och datoriserad för att möjliggöra multidisciplinärt preanalytiskt omhändertagande av stora provvolymer. Vår arbetsgrupp består av flera olika yrkeskategorier som arbetar tillsammans för att säkerställa ett kvalitetssäkert provomhändertagande för vård respektive forskning. 
 
Hos oss arbetar du måndag till fredag och vi tillämpar flextid. Du har också möjlighet att välja mellan subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård vid sjukhusets gymanläggning. 
 
Om tjänsten 
Dina arbetsuppgifter består av multidisciplinärt provomhändertagande och registrering av remisser till flertalet funktionsområden inom Karolinska Universitetslaboratoriet. Du kommer att hantera inkommande prover på våra sorteringsautomationer och biobanksprover på våra alikvoteringsrobotar. Vi är en ackrediterad verksamhet och har ett stort kvalitetsfokus med patienten i centrum.  
 
Vi söker 
Vi söker dig med intresse för teknik, teamarbete och vilja att kontinuerligt arbete med flödes- och förbättringsarbete inom preanalys. 
 
Du är strukturerad, ansvarsfull och prestigelös. Dina arbetsuppgifter och den dagliga kontakten med personal, inom och utanför vår enhet, gör att vi värdesätter att du är serviceinriktad, flexibel och har en positiv inställning som bidrar till en god arbetsmiljö. Du vill engagera dig i enhetens verksamhet och bidrar aktivt till dialog och utveckling. 
 
Det är viktigt att du arbetar utifrån Karolinskas värderingar; ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. 
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har annan relevant högskoleutbildning. Du behöver även ha mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 
 
Har du erfarenhet av arbete med multidisciplinärt preanalytiskt provomhändertagande och sorteringsautomationer är det meriterande men inte ett krav. 
 
Vi kommer att tillämpa löpande rekrytering och önskar dig varmt välkommen med din ansökan till oss! 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
--------------------------------------------------------------
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
 
Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Lena Nyman 
Enhetschef LNP 8
contacticon mobile 070-484 12 76

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Helena Sandlund, 08 517 724 26

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker/Laboratorieingenjör till Preanalytiska enheten LNP8 Solna

Karolinska Universitetssjukhuset