medrek.se

Biomedicinsk analytiker med inriktning på klinisk kemi till AniCura Djursjukhuset Albano

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker med inriktning på klinisk kemi till AniCura Djursjukhuset Albano

Om jobbet

AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd strax norr om Stockholm är ett av Nordens ledande djursjukhus. Vi bedriver all typ av veterinärvård för främst hund och katt; akutsjukvård, primärvård, förebyggande vård och riktigt avancerad specialistsjukvård. Sjukhuset är utrustat för att alltid ligga i medicinsk-teknisk framkant och möjliggöra vård och service av högsta kvalitet. Vår vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård.

ARBETSUPPGIFTER

Till vårt välutrustade laboratorium, ett av de största inom djursjukvården, söker vi en biomedicinsk analytiker med ett stort intresse för klinisk kemi och hematologiska analyser. Arbetet på vårt laboratorium är flexibelt och omväxlande. Personalen har en hög kunskap med en ständigt pågående kompetensutveckling. Vi utvecklar vår service i nära samarbete med det övriga djursjukhuset. Vi hjälps åt tillsammans och möjligheterna till utveckling är obegränsade.

Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat:

  • Hematologiska, klinisk kemiska och immunologiska analyser
  • Urinprovsundersökningar
  • Manuella så kallade bedside-analyser
  • Manuell bedömning i mikroskop av blodets celler

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

  • Är legitimerad biomedicinsk analytiker, gärna med erfarenhet av arbete på kliniskt kemiskt laboratorium
  • Har god förmåga att kommunicera med kollegor och brinner för att ge god service till våra kunder och kollegor
  • Är flexibel, eftersom du kommer att arbeta med flera olika uppgifter under din arbetsdag
  • Vill arbeta på ett laboratorium med högt tempo, eftersom vi är ett akutdjursjukhus

VÅRT ERBJUDANDE

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att vi tillsammans ska nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal. 

VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FAMILJ? 

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdatum är 12 april 2019. Urval och intervjuer sker löpande. För frågor är du välkommen att kontakta Louise Bley Willamsson, louise.bley@anicura.se eller Anna Ekelund, anna.ekelund@anicura.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker med inriktning på klinisk kemi till AniCura Djursjukhuset Albano

AniCura