medrek.se

Biomedicinsk analytiker med områdesansvar till Klinisk kemi i Solna

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker med områdesansvar till Klinisk kemi i Solna

Söker du nya utmaningar och gillar att ta eget ansvar? Som områdesansvarig leder och fördelar du det dagliga arbetet inom området och har ett nära samarbete med läkare och tekniskt metodansvariga. 

Vi erbjuder  
Vi erbjuder stimulerande och varierande arbetsuppgifter i vårt arbete med undersökningar på biologiskt material, främst blod, för att diagnostisera sjukdomar samt följa behandlingseffekter. Vi utför högspecialiserade analyser och analysarbetet bedrivs med moderna tekniker och med utvecklat IT-stöd inom områdena; immunokemi, protein, koagulation samt DNA.

Vi erbjuder introduktionsprogram, utbildningar, interna föreläsningar, temadagar samt möjlighet till friskvård inom sjukhuset eller med friskvårdsersättning. 

Om tjänsten
Som områdesansvarig för Koagulation ansvarar du för att leda och fördela det dagliga arbetet inom området. I uppdraget ingår även att planera, handleda och förmedla kunskap. Du förväntas ta initiativ till förbättringsarbete i syfte att effektivisera våra processer, medverka till verksamhetsutveckling och upprätthålla kompetens inom området.

Tjänsten innefattar en tillsvidareanställning som biomedicinsk analytiker som kombineras med ett tidsbegränsat uppdrag som områdesansvarig. Förordnandetiden för områdesansvarig är vanligtvis 3 år med möjlighet till förlängning.

Vi arbetar dagtid, måndag till fredag, och tillämpar flextid. 

Vi söker 
Vi söker dig som har ett stort intresse för laborativt arbete och för teknik. Arbetet är under ständig förändring och utveckling, därför är det viktigt att du är en person som trivs i en sådan miljö. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor, en god förmåga att planera, prioritera och att kommunicera i tal och skrift. 
 
Det är viktigt att dina värderingar överensstämmer med sjukhusets värderingar; ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har en annan relevant universitets- eller högskoleutbildning. Har du även erfarenhet av arbete på kliniskt kemiskt laboratorium är det meriterande men inte ett krav. Det är även meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker med områdesansvar till Klinisk kemi i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset