medrek.se

Biomedicinsk analytiker/molekylärbiolog till Klinisk Genetik

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker/molekylärbiolog till Klinisk Genetik

Är du legitimerad biomedicinsk analytiker, molekylärbiolog eller laboratorieingenjör och har ett stort intresse för laborativt arbete, genetisk diagnostik och sällsynta sjukdomar? Då är det kanske dig vi söker!

Vi erbjuder

Klinisk Genetik och CMMS är en ny medicinsk enhet som tillhör funktionen Medicinsk Diagnostik Karolinska (MDK). Vi utreder patienter och tillhandahåller expertkunskap inom våra sjukdomsområden. Våra analyser är i utvecklingens framkant och bidrar till att fler patienter får en korrekt diagnos.

Vi erbjuder ett stimulerande och varierat arbete med utrymme för eget ansvar. Vårt mål är att vara en attraktiv och spännande arbetsplats där vi strävar efter att erbjuda genetisk diagnostik i framkant.

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du också ta del av de förmåner som vi erbjuder.

Om tjänsten

Vi söker nu en legitimerad biomedicinsk analytiker alternativt molekylärbiolog/laboratorieingenjör till vår laboratorieverksamhet med inriktning på molekylärgenetik. 

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Har ett intresse för diagnostik, genetik och laborativt arbete.
 • Bidrar till en positiv anda och ett gott arbetsklimat.
 • Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger stor vikt vid att leva upp till dessa.
 • Är metodisk med ett analytiskt förhållningssätt.
 • Är ansvarsfull och håller tidsramar.
 • Är flexibel, lugn och kontrollerad i stressade situationer.
 • Är en teamplayer. Arbetar och kommunicerar bra samt konstruktivt med andra människor.  
 • Tar ansvar för sin uppgift och är beredd att arbeta med flera olika arbetsuppgifter. 

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad biomedicinsk analytiker eller motsvarande högskoleutbildning (exempelvis biomedicinare, molekylärbiolog).
 • Goda kunskaper i svenska (tal och skrift).
 • God datorvana.

Meriterande:

 • Tidigare arbetat inom genetisk diagnostik och/eller med molekylärbiologiska metoder; ddPCR, Kvantativt PCR, Sanger sekvensering, RNA sekvensering, MLPA, Fragmentlängdsanalys och MPS.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Om rekryteringsprocessen

Provanställning tillämpas vid denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker/molekylärbiolog till Klinisk Genetik

Karolinska Universitetssjukhuset