medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Dopinglaboratoriet

Regioner
Utgår

2020-08-31

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Dopinglaboratoriet

Om versamheten

På dopinglaboratoriet i Huddinge arbetar ett engagerat gäng på ungefär 25 personer. Personalstyrkan är rustad med biomedicinska analytiker, kemister, laboratoriebiträden samt administrativ personal. Vi analyserar prover från idrottsutövare från i stort sett hela världen, där vi bland annat tittar på steroidprofiler, hormonpeptider och erytropoetin (EPO).

Dopinglaboratoriet i Huddinge är ett av de 32 anti-dopinglaboratorier i världen som arbetar efter riktlinjer i enlighet med World Anti-Doping Agencys (WADA) regelverk.  Laboratoriet använderi huvudsak kromatografisk och masspektrometrisk teknologi men även andra metoder förekommer, såsom elektrofores och immunokemiska. 

Vi tillhör Funktionsområdet Klinisk Farmakologi som dessutom består av läkemedelslaboratoriet och missbrukslaboratoriet. Tillsammans är vi ca 70 medarbetare och erbjuder analyser riktade mot sjukvård, företagshälsovård, beroendevård samt anti-doping. Dopinglaboratoriet behöver nu en biomedicinsk analytiker eller motsvarande för att möta den ökande efterfrågan av analyser. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utmanande och stimulerande arbetsplats där forskning och utveckling är en integrerad del av rutinverksamheten, vilken medför att vi är med och driver utvecklingen framåt inom bioanalys. 

Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Dopinglaboratoriet arbetar efter högt ställda kvalitetskrav.  Du kommer att arbeta i nära samverkan med dina kollegor.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av bioanalys och utvärdering av resultat samt tekniskt godkännande, men det kommer även att innehålla en hel del kvalitetsarbete. I arbetet kan även studenthandledning, metodansvar, instrumentansvar och att delta i forsknings- och utvecklingsarbete ingå.

Arbetstiderna är vardagar 8:00-16:30 med flexramar runt dessa tider.

Vi söker

Vi söker dig som har ett stort engagemang för att arbeta med hälsovård och anti-dopinganalyser. Vidare ser vi att du har förmågan att samarbeta med kollegor inom alla yrkeskategorier samt en nyfikenhet och vilja att utvecklas inom verksamhetens arbetsområde. Vi arbetar mycket med kvalitetssäkring och söker därför dig som är noggrann och ansvarstagande. Om du dessutom tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vill fördjupa dina kunskaper inom vårt arbetsområde, tror vi att du kommer att trivas på vår arbetsplats.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 

Krav:  
- Legitimerad biomedicinsk analytiker eller har annan likvärdig högskoleutbildning.
- Du bör vara bekant med de analystekniker som vi tillämpar.
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:  
Vi arbetar i en dynamisk verksamhet efter högt ställda kvalitetskrav och ser det som meriterande om är van att arbeta aktivt med kvalitetsarbete, såsom delaktighet vid revisioner.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Dopinglaboratoriet

Karolinska Universitetssjukhuset