medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Dopinglaboratoriet

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Dopinglaboratoriet

Vi erbjuder

På dopinglaboratoriet i Huddinge arbetar vi med att analysera prover från idrottsutövare från i stort sett hela världen. Vi utför analyser mot hundratals förbjudna dopingpreparat och metoder. Personalstyrkan består av biomedicinska analytiker, kemister samt administrativ personal

Dopinglaboratoriet i Huddinge är ett av cirka 30 dopinglaboratorier i världen som arbetar efter World Anti-Doping Agencys (WADA) regelverk. Laboratoriet tillämpar i huvudsak kromatografisk och masspektrometrisk teknologi men även andra metoder används, såsom elektrofores och immunkemi.

Vi erbjuder en utmanande och stimulerande arbetsplats där forskning och utveckling är en integrerad del av rutinverksamheten, vilket medför att vi är med och driver utvecklingen framåt inom bioanalys.

Vi tillhör Funktionsområdet Klinisk Farmakologi, Sektion Bioanalys, som dessutom består av läkemedelslaboratoriet och missbrukslaboratoriet. Tillsammans är vi cirka 90 medarbetare på lab och erbjuder analyser riktade mot sjukvård, företagshälsovård, beroendevård samt anti-doping.

Om tjänsten

Dopinglaboratoriet arbetar efter högt ställda kvalitetskrav. Som biomedicinsk analytiker hos oss arbetar du i nära samverkan med dina kollegor. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av provmottagning, provberedning, bioanalys, utvärdering samt godkännande av resultat. men det kommer även att innehålla en hel del kvalitetsarbete. I arbetet kan även studenthandledning, metodansvar, instrumentansvar och att delta i forsknings- och utvecklingsarbete ingå. Vårt analyssortiment är under ständig förändring för att förbättra metoder och plattformar och möta upp nya dopingpreparat och dopingmetoder

Arbetstiderna är vardagar 8:00-16:30 med flexramar runt dessa tider.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Har välgrundade och tydliga värderingar samt förmåga att tänka begreppsmässigt på frågor ur ett etiskt perspektiv. Du styrs av etik och värderingar i avgörande situationer i arbetet.
  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
  • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
  • Arbetar bra med komplexa frågor. Du analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser dem.

Vi fäster mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan likvärdig högskoleutbildning.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. 

Meriterande:

  • Erfarenhet av arbete med kromatografi och masspektrometri.
  • Erfarenhet av arbete på ett ackrediterat laboratorium. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Dopinglaboratoriet

Karolinska Universitetssjukhuset