medrek.se

Biomedicinsk analytiker till enheten för cytologi och hematopatologi, klinisk patologi/cytologi, Solna

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till enheten för cytologi och hematopatologi, klinisk patologi/cytologi, Solna

Vi erbjuder
Klinisk patologi och cytologi utför diagnostik, forskning och utbildning på nationellt och internationellt hög nivå. Vårt fokus ligger på säker diagnostik efter patientens behov och att vara drivande i framtidens hälso- och sjukvård. Nu hoppas vi att du blir en av oss och delar vår vision ”patienten först”.

Vi söker en biomedicinska analytiker eller motsvarande till enheten klinisk cytologi och hematopatologi. Tjänsten är förlagd till cytologilaboratoriet där utförs preparering av celler, analys, diagnostik, utveckling och utbildning på ett utav landets största laboratorium. 

Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag, och vi tillämpar flextid. Du har också möjlighet att välja mellan subventionerad fysisk träning  utanför arbetstid eller friskvård på sjukhusgymmet.

Vi erbjuder fortbildning i form av internföreläsningar och kurser. 

Om tjänsten
Kliniken för patologi och cytologi ingår i Karolinska Universitetslaboratoriet. Vi finns på Danderyds sjukhus, Södersjukhuset och Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna. Vi är Nordens största patologilaboratorium och totalt hanterar vi cirka 300.000 prover/år. På kliniken arbetar olika yrkeskategorier såsom biomedicinska analytiker och patologer i ett nära samarbete.

Cytologilaboratoriet i Solna är direkt ansluten till Stockholms största funktionsmottagning vilket resulterar stor variation av provtypen samt väldigt stor komplexitetsgraden av fallen. Detta ställer höga krav på våra medarbetare, men ger också möjlighet till utveckling, eget ansvar och kompetensöverföring mellan kollegorna.

Arbetsuppgifterna är stimulerande med stor variationsgrad och innefattar huvudsakligen laborativa analysmetoder såsom omhändertagande av färskt cytologiskt material, preparering, färgning samt immunocytokemiska analysmetoder. Vår immunocytokemiska laboratoriet är under en utvecklingsfas då vi går över till annan metod, arbetsuppgifterna är utvecklande och innefattar optimering av antikroppar samt validering av nya metoden. 

Vi söker
Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och som tycker det är roligt att arbeta i ett team och att lösa uppgifter, såväl i grupp som självständigt. Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten och har förmåga att se helheten samt viljan till att bidra till utveckling. Vi värdesätter att du är serviceinriktad, flexibel och har en positiv inställning som bidrar till en god arbetsmiljö. Vi arbetar utifrån Karolinskas värderingar: Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.

Kvalifikationer 
Krav:

  • Legitimerad Biomedicinsk analytiker eller motsvarande
  • Behärskar det svenska språket i tal och skrift 

Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till enheten för cytologi och hematopatologi, klinisk patologi/cytologi, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset