medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Funktionsområde Klinisk fysiologi

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Funktionsområde Klinisk fysiologi

Funktionsområde (FO) Klinisk fysiologi består av två avdelningar, en i Solna och en i Huddinge. Vi erbjuder en bred diagnostik som omfattar ekokardiografi, kärldiagnostiskt ultraljud, gammakameraundersökningar, hjärtkateterisering, spirometri, arbetsfysiologi, långtids-EKG och MR hjärta. Vi har även startat verksamhet inom hjärtkärl-datortomografi (DT) i samarbete med Thoraxradiologi. Inom enheterna pågår ett dynamiskt utvecklingsarbete med nya arbetssätt inom hjärt-, kärl- och lungdiagnostik för att optimera patientflöden. Detta innebär arbete med kompetensstege och svarsskrivning för kvalificerade biomedicinska analytiker.   

Om tjänsten 

Du kommer att arbeta med ovan nämnda metoder beroende på din kompetens och dina ambitioner att utvecklas med möjlighet till avancering och större ansvarstagande. Vi har mycket goda möjligheter till utveckling för biomedicinska analytiker där man kan specialisera sig inom specifika metoder, förvärva svarsskrivningsrättighet, ha sektions- men även delmetodansvar inom större sektioner och även att komma in på nyare metoder inom klinisk fysiologi som MR och DT.  

Vi har en aktiv forskningsenhet med ett flertal projekt och omfattande studier inom MR, CT och ultraljud med ett antal doktorander engagerade. Forskningsintresse hos personal som arbetar även med kliniska undersökningar är viktigt för att möjliggöra metodutveckling och studier. Forskningserfarenhet är därför en merit. Det finns även möjlighet för särskilt forskningsintresserad att medverka i forskningsprojekt i större eller mindre utsträckning.  

Vi söker 

Vi söker dig som är nytänkande, ansvarskännande, noggrann och som kan organisera och prioritera arbetsuppgifter. Du är engagerad, tar initiativ och vill öka din kompetens och bidrar på så sätt till att ständigt utveckla verksamheten. Du är flexibel, lösningsorienterad och har god kommunikations- och samarbetsförmåga då kapacitet att arbeta både självständigt och i grupp krävs. Du är intresserad av forskning och undervisning. Stor vikt kommer att läggas på dessa egenskaper. 

Vi är nu på god väg men fortfarande i en uppbyggnadsfas av interna patientflöden och i samarbete med Hjärt- och Kärlmottagningarna, detta innebär att vi behöver vara nytänkande och våga ta initiativ då unika tillfällen kommer att uppstå där man aktivt kan medverka i utformningen och tillämpandet av anpassade och ibland helt nya arbetssätt. 

Kvalifikationer 

Legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi, eller motsvarande utbildning. Erfarenhet av ultraljudsdiagnostik inom kärl/hjärta är meriterande. 

Heltidstjänst till grund för en anställning där vi tillämpar provanställning, samt två vikariat utannonseras.  

Varmt välkommen att söka!  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur 

--------------------------------------------------------------------------------

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.   

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Amira Soulios 
Chef biomedicinsk analytiker
 08-517 747 06

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Marie Ahl, 08-517 74295

 

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Funktionsområde Klinisk fysiologi

Karolinska Universitetssjukhuset