medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Histopatologiska laboratoriet i Huddinge

Regioner
Utgår

2020-08-07

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Histopatologiska laboratoriet i Huddinge

Vi erbjuder

En tillsvidaretjänst vid det histopatologiska laboratoriet i Huddinge, där vi hanterar vävnadsmaterial med framförallt tumörfrågeställningar. 

Vi erbjuder friskvård samt intern kompetensutbildning. Läs mer om de olika förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder HÄR.

Om tjänsten
 
På laboratoriet hanteras såväl färskt- som fixerat vävnadsmaterial som inkommer från sjukhusets olika operationsavdelningar samt från närliggande vårdcentraler. Arbetet på laboratoriet bedrivs i mindre team, organiserade kring ett organområde, med en teamsamordnare som sammanhållande för gruppens arbete.

Arbetsuppgifterna inkluderar omhändertagande och processande av formalinfixerad vävnad inför mikroskopisk diagnos. Akut omhändertagande av ofixerad vävnad från pågående operationer med bland annat fryssnittning förekommer frekvent. Kvalitetsarbete, förbättringsarbete, underhåll av utrustning samt kemikaliehantering ingår också som en naturlig del i det dagliga arbetet.

Denna tjänst är en tillsvidareanställning med omgående tillträde. ​​​​​Arbetet bedrivs på heltid, dagtid måndag till fredag. Vår normala arbetstid är mellan kl 8:00 -16:30 med tillämpling av flextid.

Vi söker

Vi söker dig som är:

- intresserad av att arbeta vid ett kliniskt histopatologiskt laboratorium
- som har en god samarbetsförmåga, tycker det är intressant och positivt att arbeta inom ett team
- tycker det är intressant att lösa egna uppgifter och gärna har ett eget ansvarsområde
- är noggrann, kvalitetsmedveten och har förmåga att ge en bra service samt arbeta mot vår vision "patienten först"

Kvalifikationer 

Krav:  Legitimerad biomedicinsk analytiker, biomedicinare, laboratorieingenjör
eller har en liknande relevant högskoleutbildning.

Meriterande: Tidigare vana och erfarenhet av histopatologiskt lboratoriearbete.

Kontakt

Eva Nilsson, Chef biomedicinsk analytiker

Telefon: 08-58587865

 Telefon: 073-6998898

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Histopatologiska laboratoriet i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset