medrek.se

Biomedicinsk analytiker till immunhematologi/transfusionsmedicin, Huddinge

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till immunhematologi/transfusionsmedicin, Huddinge

Vi erbjuder
Karolinska universitetssjukhuset ansvarar för blodförsörjning till sjukvården inom hela region Stockholm. Hos oss kan du vara delaktig i hela blodförsörjningsprocessen det vill säga från framställning av blodkomponenter och analyser till blodutlämning inför transfusion. Verksamheten bedrivs 24/7, året runt. I tjänsterna ingår dag- helg och kvällstjänstgöring årets alla dagar. Eftersom Karolinska är ett universitetssjukhus, så utgör kunskapsspridning i form av handledning av studenter och nyanställda en central del av vår utbildningsvision och en naturlig del av vår verksamhet. Därför kan handledning av nyanställda medarbetare och studenter ingå i tjänsten. Detta är något som uppskattas starkt av våra medarbetare som fått möjlighet att handleda.

Om tjänsten
Transfusionsmedicin ingår i Klinisk immunologi, transfusionsmedicin. Inom transfusionsmedicin finns Bloddonation, Blodkomponentenheten och Immunhematologin. Huvudplaceringen kommer vara inom immunhematologi. Transfusionsmedicin har verksamhet i Solna, Huddinge, Danderyd och Södersjukhuset. Stora möjligheter att alternera mellan arbetsplatser och arbetsuppgifter kan erbjudas utifrån verksamhetens behov och medarbetarens intresse.

Vi söker
Du ska ha en god förmåga att arbeta självständigt och kunna anpassa dig till olika arbetsgrupper och varierande arbetstempo. Det är viktigt att du har förmåga att se helheten, kan prioritera i stressiga situationer samt bidrar till ett öppet arbetsklimat. Du är serviceinriktad och tillmötesgående i ditt bemötande. Dessutom har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Vi söker dig som vill ta ansvar, visa medmänsklighet och har målet riktat mot helhetsynen ända från blodgivare till patient. Du behöver vara trygg i dig själv då vi befinner oss i en föränderlig miljö där det är viktigt att förhålla sig positiv och förmå att anpassa sig till vad omgivningen kräver.

Kvalifikationer 
Vi söker Dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med kurs i transfusionsmedicin till verksamheten i Huddinge.

Tidigare erfarenhet från arbete inom transfusionsmedicin är meriterande men inget krav. För att kunna hantera kraven som informations- och kommunikationsflödet ställer behövs mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation    

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till immunhematologi/transfusionsmedicin, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset