medrek.se

Du som är legitimerad Biomedicinsk analytiker och vill bli en av oss i vårt härliga team på Transfusionsmedicin på Huddinge sjukhus eller Södersjukhuset! Tillsammans bidrar vi till att rädda liv, varje dag!

Om oss
Karolinska universitetssjukhuset ansvarar för blodförsörjning till sjukvården inom hela region Stockholm. Verksamheten bedrivs 24sju, årets alla dagar. Transfusionsmedicin tillhör den medicinska enheten Klinisk immunologi och transfusionsmedicin. Vi har verksamhet i Danderyd sjukhus, Huddinge, Solna och Södersjukhuset.

Vi erbjuder
Hos oss kan du vara delaktig i hela blodförsörjningsprocessen, det vill säga från framställning av blodkomponenter och analyser inom Immunhematologi till leverans av blodkomponenter inför transfusion.

Här erbjuds du möjlighet att arbeta och bidra i ett kompetent team med fokus på Immunhematologi, effektiva flöden, kvalitet, samarbete och ett riktigt bra arbetsklimat.

- Fortbildning i form av internföreläsningar och kurser
- Lönetillägg för 24sju
- Önskeschema
- Möjlighet att alternera mellan våra olika enheter
- Friskvårdbidrag eller friskvårdstimme, gratis personalgym.

Om tjänsten
Vi erbjuder både tillsvidareanställning natt och dag samt vikariat. Södersjukhuset är ett traumasjukhus vilket ställer krav på blodförsörjning där arbetsbelastningen kan variera under dagen. Huddinge sjukhus är ett högspecialiserat sjukhus med region och rikssjukvård, vilket ställer krav på automatiserade analyser, avancerade laborationsutredningar och blodkomponentframställning.

Vi söker
Vi vill att du som söker tar ansvar och visar medmänsklighet. Du kan rikta blicken mot en helhetssyn från blodgivare vidare till patienten som behöver transfusion. Vidare har du ett positivt förhållningssätt och en förmåga att arbeta i team samt att du snabbt kan anpassa dig till olika förändringar i omgivningen.

Kvalifikationer
Krav: Du ska vara legitimerad biomedicinsk analytiker. För att kunna hantera de krav som informations- och kommunikationsflödet ställer, behövs mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Meriterande: Tidigare erfarenhet från arbete inom transfusionsmedicin.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Yrkeslegitimation  

Urval och intervjuer sker löpande varför annonsen kan tas bort innan sista ansökningsdag.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Biomedicinsk analytiker till immunhematologi/transfusionsmedicin, Huddinge och SÖS

Regioner
Utgår

2020-11-06

Ansök nu

Dela detta jobb