medrek.se

logga

Biomedicinsk analytiker till Klinisk fysiologi, Sundsvall

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Klinisk fysiologi, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Klinisk fysiologi hör till Kardiologkliniken och är uppdelad i ultraljud-, allmän- neuro- och sömnapnésektion, samtliga sektioner har en sektionsledare.
Klinisk fysiologi har idag ca cirka 33 medarbetare och utför lite drygt 19 000 undersökningar per år. Verksamheten erbjuder en trivsam arbetsmiljö, friskvård med tillgång till gym på sjukhuset.
 

Arbetsuppgifter

Som biomedicinsk analytiker arbetar man med flera olika metoder ofta inom flera av sektionerna. Vi arbetar i team och har ett mycket nära samarbete med avdelningens kliniska fysiologer. Om erfarenhet och intresse finns kan vi erbjuda ett utökat uppdrag som ansvarig för utbildning inom ekokardiografi. Vi har ingen jourverksamhet, arbetstid är dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad legitimerad biomedicinsk analytiker, Meriterande för tjänsten är om du har vana från klinisk fysiologiskt arbete. Verksamheten på Klinisk Fysiologi är under ständig utveckling och vi söker dig som har en positiv inställning till verksamhetsutveckling och förbättringsarbete. Du är flexibel och kan hantera flera olika arbetsuppgifter under dagens gång. Du har lätt för att samarbeta och tillför glädje i arbetsteamet men trivs också med självständigt arbete.


Välkommen med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-25

 

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Gustavsson

Enhetschef

E-post: camilla.gustavsson@rvn.se

 

Jeanette Reiman

Vårdförbundet

E-post: jeanette.reiman@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Biomedicinsk analytiker till Klinisk fysiologi, Sundsvall

Region Västernorrland