medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Immunologi, Huddinge

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Immunologi, Huddinge

Vi erbjuder  
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete inom transplantation, cellulär och molekylär immunologi med moderna metoder. Fokus ligger på klinisk rutinverksamhet, men sektionen deltar också i forskningsprojekt knutna till Karolinska Institutet. Vi kompetensutvecklar oss både internt och externt.
Hos oss arbetar biomedicinska analytiker och laboratorieingenjörer, undersköterska, medicinsk sekreterare och sjukhuskemister samt två-fyra läkare. 

Om tjänsten
Arbetet på sektionen är inriktat på transplantations och cellulärimmunologiska frågeställningar, då vi utreder patienter och donatorer före och efter transplantationer, samt utreder patienter med misstänkta, medfödda eller förvärvade immundefekter. Tekniker som används är till exempel realtids-PCR, olika DNA sekvenseringstekniker som NGS (Next-Gen Sequencing) och flödescytometri. 

Vi arbetar med ackrediterade metoder och kvalitetsarbete. Egna ansvarsområden ingår i arbetsuppgifterna.
 
Vi arbetar måndag till fredag dagtid, i arbetet ingår även beredskapstjänstgöring.   

Vi söker
Vi söker kvalitetsmedvetna, engagerade och positiva medarbetare som är öppna för förändringar och tar aktiv del i utvecklingen. 

Verksamheten ställer höga krav på medarbetaren vad gäller både självständigt arbete och samarbetsförmåga. Eget ansvarstagande och flexibilitet är också viktiga egenskaper.  

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan lämplig akademisk grundutbildning.  
Tidigare erfarenhet av arbete med  flödescytometri, multiplexanalyser och molekylärbiologiska metoder är meriterande liksom kunskaper i immunologi. Du bör även ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Immunologi, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset