medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Immunologi, Huddinge

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Immunologi, Huddinge

Är du biomedicinsk analytiker med stort intresse för immunologi? Letar du efter nya utmaningar där du verkligen får chans att göra skillnad för patienten? Då är det dig vi söker!

Vi erbjuder

 • Individuellt anpassad introduktion
 • Kontinuerlig kompetensutveckling
 • Möjlighet att delta och bidra till utvecklingen av framtidens immunolog. Hos oss sker det ständig utveckling och där vår medarbetare har en viktig roll i att driva denna utveckling framåt.
 • Ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik
 • Självständigt arbete där du som medarbetare kan påverka och självständigt planera det egna arbetet. Arbetet inkluderar båda manuellt labbande och automatisering på vissa områden
 • En välkommande och inkluderande arbetsgrupp
 • Nära och bra samarbete med andra yrkesprofessioner
 • Ett arbete där du känner dig uppskattade och där du verkligen gör skillnad för patienten
 • Stor delaktighet och ansvar under schemalagd beredskap. I samtal med ansvarig kirurg är du med och väljer patienter inför organtransplantation

Om tjänsten
Hos oss får du ett stimulerande arbete inom transplantation, cellulär och molekylär immunologi med moderna metoder. Fokus ligger på klinisk rutinverksamhet, men sektionen deltar också i forskningsprojekt knutna till Karolinska Institutet.

Hos oss arbetar biomedicinska analytiker och laboratorieingenjörer, undersköterska, medicinsk sekreterare och sjukhuskemister samt två-fyra läkare. Arbetet på sektionen är inriktat på transplantations och cellulärimmunologiska frågeställningar, då vi utreder patienter och donatorer före och efter transplantationer, samt utreder patienter med misstänkta, medfödda eller förvärvade immundefekter.

Tekniker som används är till exempel realtids-PCR, olika DNA sekvenseringstekniker som NGS (Next-Gen Sequencing) och flödescytometri. Vi arbetar med ackrediterade metoder och kvalitetsarbete. Egna ansvarsområden ingår i arbetsuppgifterna.

Vi arbetar måndag till fredag dagtid och i arbetet ingår även beredskapstjänstgöring (vilket kan innebära att du blir inkallad på specifika kvällar, nätter och helger för att genomföra testning och bedömning inför transplantation. Detta genererar självklart relevant ersättning för övertid).
Flextid tillämpas.  

Annonsen gäller två vikariat. 

Vi söker dig som:

 • kvalitetsmedvetna, engagerade och positiva samt dig som är öppna för förändringar och tar aktiv del i utvecklingen.
 • har lätt för att anpassa dig till en föränderlig vardag. Du ändrar snabbt ditt synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar.
 • är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.
 • trivs med att arbeta tillsammans med andra människor. Du relaterar dig till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar in, kommunicerar och löser meningsskiljaktigheter på ett konstruktivt sätt.
 • kommunicerar på ett tydligt sätt. Du säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter samt påminner och följer upp.
 • planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp tidsramar och säkerställer att dessa hålls.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav:

 • Legitimerad biomedicinsk analytiker
 • Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift eftersom kommunikationen sker på detta språk

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet av arbete med flödescytometri, multiplexanalyser och molekylärbiologiska metoder
 • Kunskaper i immunologi

Urval sker löpande.

” Det är intressanta och varierande arbetsuppgifter och patientgrupper, där man får mycket vetenskaplig utveckling och förståelse. Det som är unikt hos oss är beredskapen, man är delaktig i nästan hela processen, ett ”nav” i val av patienter/donatorer och man gör verkligen skillnad för en annan individ. Arbetsgruppen är ett härligt, glatt och avslappnat gäng som sprider god stämning och vi ställer upp för varandra. ”- Medarbetare inom verksamheten

Vi ser fram emot din ansökan!
Hälsningar Peggy och kollegorna på Klinisk Immunologi

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV (skrivet på svenska)
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (Skrivet på svenska)
- Yrkeslegitimation 

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

 

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Immunologi, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset