medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Immunologi Solna

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Immunologi Solna

Vi erbjuder  
På Klinisk immunologi/transfusionsmedicin utför vi diagnostiska tester, blodtappningar och patientbehandlingar. Inom området klinisk immunologi utför vi immunologiska utredningar inför transplantationer, diagnostik av autoimmuna, allergiska och inflammatoriska sjukdomar, cellulärimmunologiska analyser samt utredning av patienter med immunbrist.  
 
Om tjänsten  
Arbetet består av att utföra immunologiska analyser främst inom områdena allergi, autoimmunitet och inflammation. Du kommer även att arbeta med provhantering resultatrapportering och kvalitetsarbete. Utöver våra rutinanalyser utförs interna och externa projekt från forskare och industri.  
 
Arbetet är omväxlande med både manuellt- och automatiserat analysarbete med olika analystekniker såsom multiplex, immunflourescens, elisa, nefelometri och flödescytometri.  
 
Vi arbetar med ackrediterade metoder och jobbar kontinuerligt med förbättringsarbete för att höja kvaliteten på våra analyser och effektivisera verksamheten. Vi arbetar både självständigt och i team. Egna ansvarsuppgifter ingår i arbetsuppgifterna. Arbetet sker under kontorstid.  
 
Vi söker  
Vi söker kvalitetsmedvetna, engagerade och positiva medarbetare som gillar ämnesområdet klinisk immunologi.  
Våra medarbetare har intresse och känsla för laborativt arbete samt god samarbetsförmåga, flexibilitet och kan ta eget ansvar.  
Du är öppen för förändringar och tar aktiv del i utvecklingen av verksamheten.  
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Kvalifikationer  
Vi söker i första hand dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker, men annan likvärdig utbildning kan komma ifråga. Erfarenhet av immunologiska metoder och analyser är meriterande men inget krav.  
 
Välkommen med din ansökan!  
  
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
 
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
 
Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Jenny Löfgren 
Biomedicinsk analytiker
contacticon phone 073-625 19 19
contacticon mobile 073-625 19 19

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Erica Burén, erica.buren@sll.se, 072-5808698
Naturvetarna: Rebecka Salwén, rebecka.salwen@sll.se, 08-585 813 70

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Immunologi Solna

Karolinska Universitetssjukhuset