medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Kemi

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Kemi

Vi erbjuder
Medicinsk Diagnostik Karolinska (MDK), Klinisk Kemi 24Sju, Södertäljesjukhuset är laboratoriet i framkant. Vi erbjuder ett multidisciplinärt laboratorium där vi strävar efter den bästa servicen. Vidare erbjuder vi en utmanande och stimulerande arbetsplats där vi med ett brett analyssortiment stödjer vårdens patientflöde med snabb diagnostik dygnet runt. Analysarbetet bedrivs med högteknologisk utrustning där kvalitet och förbättringsarbete är en viktig del. Vi gör undersökningar på biologiskt material, främst blod, för att diagnostisera sjukdomar och följa behandlingseffekter.

Om tjänsten
Du som söker vill bli en av medarbetarna på Klinisk kemi, Södertälje sjukhus. Vi är indelade i olika områden såsom: Kund/Preanalys, Allmän- och immunkemi, Hematologi, Koagulation, Transfusionsmedicin samt Mikrobiologi/PCR och provtagningscentral. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete för att effektivisera våra processer, där du spelar en viktig roll.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som tycker om att arbeta i ett högt tempo, har intresse och känsla för teknik, har ett trevligt bemötande mot såväl kunder, patienter och arbetskamrater. Arbetet är under ständig förändring och utveckling och därför är det viktigt att du som person trivs på en arbetsplats där vi vågar tänka nytt.

Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer högt krav på noggrannhet. Det är viktigt att du sätter patienten först i ditt arbete samt dina värderingar överensstämmer med Karolinska Universitetssjukhuset värderingar om ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet.

Kvalifikationer 
Krav:

  • Legitimerad biomedicinsk analytiker eller motsvarande högskoleutbildning
  • God kunskap i svenska språket, i tal och skrift

Erfarenhet av arbeta på kliniskt kemistkt laboratorium är meriterande

Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Kemi

Karolinska Universitetssjukhuset