medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi, Danderyd (Vikariat)

Regioner
Utgår

2022-01-26

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi, Danderyd (Vikariat)

Referens nummer

2022/56

Är du nyfiken på Klinisk kemi och vill utföra viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad på riktigt?
Då är vi rätt arbetsplats för dig!

Vi erbjuder
Vi erbjuder en utmanande och stimulerande arbetsplats. Klinisk Kemi är ett multidisciplinärt laboratorium där vi strävar efter den bästa servicen. Vi utför högspecialiserade analyser och analysarbetet bedrivs med moderna tekniker och med utvecklat IT-stöd med tätt samarbete mellan olika yrkeskategorier.

Enheten bedriver verksamhet dygnet runt och är indelad i följande områden:
- Kund/Preanalys
- Allmän- och immunkemi
- Hematologi
- Mikrobiologi
- Koagulation

Klinisk Kemi erbjuder:
- Introduktionsprogram
- Ett varierande arbete i en högteknologisk miljö
- Karriär- och kompetensmodell
- Interna föreläsningar och utbildningar
- Friskvård

Om tjänsten
Du som söker denna tjänst vill arbeta som vikarie på Klinisk kemi, Danderyds sjukhus. Vi arbetar tillsammans inom den laborativa verksamheten på ett av Stockholms akutsjukhus. Med hög kompetens, flexibilitet och kvalitet levererar vi provsvar till vården och ser till att liv räddas. Vi är stolta över att bedriva en laboratorieverksamhet där patienten sätts först!

Hos oss finns den senaste högkvalitativa teknologin och vi befinner oss i en utvecklingsfas på väg mot ett multidisciplinärt laboratorium där allt fler analyser finns i sortimentet för att möta sjukvårdens behov.

Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete utifrån medarbetarperspektiv för att effektivisera våra processer med bibehållen eller högre kvalitet.

Tjänsten avser ett heltidsvikariat på 40 h/vecka, helgtjänstgöring kan bli aktuellt beroende på kompetens och att nödvändig behörighet uppnåtts.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Har ett intresse för klinisk kemi och söker ett spännande och ansvarsfullt arbete

  • Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

  • Arbetar bra med komplexa frågor.

  • Tar ansvar för sin uppgift.

  • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra sitt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar.

  • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Förstår sin roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad biomedicinsk analytiker alternativt högskoleexamen i likvärdig utbildning.

  • God kunskap i svenska språket, i tal och skrift.

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av kliniskt kemiskt laboratorium, gärna från automationsplattform.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

 

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet, Mahin Dorbaigi Namagh

Telefon
mahin.dorbaigi-namaghi@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi, Danderyd (Vikariat)

Karolinska Universitetssjukhuset