medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi (KUL) till nattjänst (74 %) på Danderyds sjukhus

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi (KUL) till nattjänst (74 %) på Danderyds sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett multidisciplinärt laboratorium där vi strävar efter den bästa servicen. Karolinska Universitetslaboratoriet (KUL) har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. I vår verksamhet gör vi skillnad varje minut. Karolinska Universitetslaboratoriet är laboratoriet i framkant. Vi är en modern organisation som erbjuder de senaste analyserna och den bästa servicen.
 
Som anställd på Klinisk Kemi KUL erbjuder vi dig bland annat: 

- Introduktionsprogram 
- Ett varierande arbete i en högteknologisk miljö. 
- Karriär- och kompetensmodell 
- Interna föreläsningar och utbildningar 
- Friskvård 
- Lönetillägg för schematjänstgöring 

Om tjänsten

Du som söker vill bli en av nattmedarbetarna på Klinisk kemi, Karolinska Universitetslaboratoriet med placering på Danderyds sjukhus. När man arbetar natt ingår såväl vardagar som helger, enligt ett fast schema. Utbildning sker dagtid tills dess att nödvändig behörighet har uppnåtts för att arbeta natt. Utbildningen pågår under ungefär 3-12 mån beroende på tidigare erfarenhet.

Här arbetar vi tillsammans inom den laborativa verksamheten på ett av Stockholms akutsjukhus. Med hög kompetens, flexibilitet och kvalitet levererar vi provsvar till vården och ser till att liv räddas. Vi är stolta över att bedriva en laboratorieverksamhet i framkant där patienten sätts först. Vi har den senaste högkvalitativa teknologin och befinner oss i en utveckling där vi går mot ett multidisciplinärt laboratorium där allt fler analyser finns i sortimentet för att möta sjukvårdens behov. 
 
Vi är indelade i olika områden såsom: Kund/Preanalys, Allmän- och immunkemi, Hematologi, Koagulation samt Mikrobiologi. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete utifrån medarbetarperspektiv för att effektivisera våra processer med bibehållen eller högre kvalitet. 

Vi söker

- Dig som är Biomedicinsk analytiker eller har motsvarande utbildning
- Dig som brinner för att ha en nyckelroll i vården
- Dig som anser att god service är en självklarhet 
- Dig som kan arbeta både självständigt och i team 
- Dig som har en stark känsla för kvalitet

Kvalifikationer 

Krav:  
- Legitimerad biomedicinsk analytiker
- Du måste behärska svenska språket i tal och skrift

Meriterande:  
- Erfarenhet av arbete på ett kliniskt kemiskt laboratorium

Kontakt

Iréne Sjöström, Enhetschef
Telefon: 073-6681678
irene.sjostrom@sll.se

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi (KUL) till nattjänst (74 %) på Danderyds sjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset