medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi, Norrtälje

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi, Norrtälje

Välkommen till vårt trevliga lab mitt i Roslagen! Vi är det lokala laboratoriet i Norrtälje med tillhörighet till Karolinska universitetslaboratoriet. Vi erbjuder en utmanande och stimulerande arbetsplats där vi med ett brett analyssortiment stödjer vårdens patientflöden med snabb diagnostik dygnet runt. Vi är ett mindre laboratorium och du får vara involverad i samtliga områden som finns hos oss. Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten
Vi arbetar tillsammans inom den laborativa verksamheten på Norrtälje sjukhus. Med hög kompetens, flexibilitet och kvalitet levererar vi provsvar till vården och ser till att liv räddas. Vi är stolta över att bedriva en laboratorieverksamhet där patienten sätts först.

Enheten är indelad i olika områden: Kund/Preanalys, Allmän- och immunkemi, Hematologi och Koagulation samt Transfusionsmedicin. Enhetens personal roterar mellan dessa områden. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete utifrån medarbetarperspektiv för att effektivisera våra processer med bibehållen eller högre kvalitet.

På arbetsplatsen ingår schematjänstgöring (dag/kväll) på såväl vardagar som helger. Utbildning sker dagtid tills dess att nödvändig behörighet har uppnåtts, ungefär 3–9 mån beroende på tidigare erfarenhet. Tjänsten är heltid och du kommer till att börja med arbeta 40 h/vecka. Därefter ändras veckoarbetstiden till 38:15 h/vecka, eftersom enheten har individuell schemaplanering (ISP). Lönetillägg för laborativt arbete ingår.

Det är goda pendlingsförbindelser från Stockholm, Täby, Danderyd, Åkersberga och Vallentuna. 

Vi söker
Du som söker tar ansvar för ditt arbete samt är flexibel. Vidare arbetar du bra med andra människor och trivs med att arbeta i team. För att trivas i rollen bör du vara serviceinriktad vilket innebär att du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra samt anstränger dig för att leverera lösningar.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad biomedicinsk analytiker eller motsvarande högskoleutbildning samt goda svenskkunskaper i tal och skrift.

Meriterande: Tidigare erfarenhet av kliniskt kemiskt laboratorium samt transfusionsmedicin.

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval. Välkommen att skicka in din ansökan! Hälsningar Helena Stenling, Enhetschef


För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården. Vi är cirka 2 300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 50 provtagningsenheter i öppenvården. Vi har dessutom ett antal fasta och mobila tappställen för blodgivare. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi, Norrtälje

Karolinska Universitetssjukhuset