medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Kemi och KUL24 Sju Södertälje sjukhus

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Kemi och KUL24 Sju Södertälje sjukhus

Vi erbjuder

Klinisk kemi och KUL24Sju Södertälje, är en utmanande och stimulerande arbetsplats där vi med ett brett analyssortiment stödjer patientflöden med snabb diagnostik dygnet runt. Enhet KUL24Sju Södertälje är lokaliserad på Södertälje sjukhus och har en viktig roll inom sjukvården.

Som anställd på Klinisk Kemi och KUL24 Sju erbjuder vi dig:
 
- Ett varierande arbete i högteknologisk miljö
- Fortbildning i form av internföreläsningar, kurser och temadagar
- Möjlighet till friskvård en timme varje vecka på ett av våra personalgym alternativt erhålla en friskvårdssubvention. 
- Karriär och kompetensmodell
- Lönetillägg för 24Sju - arbete

Om verksamheten

Medicinska enheten Klinisk Kemi och KUL24Sju inom Karolinska Universitetslaboratoriet omfattar laboratorierna vid universitetssjukhusen i Solna och Huddinge samt vid Danderyds sjukhus, Södersjukhuset, Södertälje sjukhus och Norrtälje sjukhus. Analysarbetet på våra laboratorier bedrivs med högteknologisk utrustning där kvalitet och flödesarbete är en viktig del. Vi gör undersökningar på biologiskt material, främst blod, för att diagnostisera sjukdomar och följa behandlingseffekter.
 
Vi bedriver verksamhet dygnet runt och är indelade i sex olika områden: Allmän-och Immunkemi, Hematologi/Koagulation och Övrig Kemi, Blodgas/Patientnära analysverksamhet, Kund/Preanalys, Provtagningscentral och Transfusionsmedicin. Som laborerande personal roterar du runt på de olika områdena och får ett varierat och intressant arbete med patienten i fokus. 

Om tjänsten

Vi är en mindre enhet bestående av 17 Biomedicinska analytiker och 4 undersköterskor. Tjänsten som vi nu behöver tillsätta är förlagd dag, kvällar och helger.  Arbetsuppgifterna är varierande med placering på alla områden på enheten. Du kommer bland annat att handha instrument och under stort ansvar bedöma rimligheten i analyssvar.
 
Utbildning för att få adekvat behörigheter för att självständigt kunna arbeta kvällar och helger sker dagtid under ca 6 månader, beroende av tidigare erfarenhet. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete för att effektivisera våra processer. 

Vi söker

Dig som tycker om att arbeta i ett högt tempo, har intresse och känsla för teknik, har ett trevligt bemötande mot såväl kunder, patienter och arbetskamrater. Arbetet är under ständig förändring och utveckling och därför är det viktigt att du som person trivs på en arbetsplats där vi vågar tänka nytt. Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet. Det är viktigt att du sätter patienten först i ditt arbete samt att dina värderingar överensstämmer med Karolinska Universitetssjukhusets värderingar om ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet.

Kvalifikationer 

Krav:  
- Legitimerad Biomedicinsk analytiker eller har annan adekvat högskoleutbildning.
- Du måste behärska svenska språket i tal och skrift. 

Meriterande:  
- Erfarenhet av arbete på kliniskt kemiskt laboratorium.

Om rekryteringsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontakt

Anette Nyblom Olrog, Enhetschef
Telefon: 0760207340
E-post: anette.nyblom-olrog@sll.se

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Kemi och KUL24 Sju Södertälje sjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset