medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi och KUL24Sju, Sektion 24Sju Huddinge

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi och KUL24Sju, Sektion 24Sju Huddinge

Vi erbjuder
 Vi erbjuder en utmanande och stimulerande arbetsplats där vi med ett brett analyssortiment stödjer vårdens patientflöden med snabb diagnostik dygnet runt.
Funktionsområdet Klinisk kemi och KUL24Sju inom Karolinska Universitetslaboratoriet omfattar laboratorierna vid universitetssjukhusen i Solna och Huddinge samt vid Danderyds sjukhus, Södersjukhuset, Södertälje sjukhus och Norrtälje sjukhus. Analysarbetet på våra laboratorier bedrivs med högteknologisk utrustning där kvalitet och förbättringsarbete är en viktig del. Vi gör undersökningar på biologiskt material, främst blod, för att diagnostisera sjukdomar och följa behandlingseffekter. Just nu är vi inne i en spännande fas där vi utökar vårt analyssortiment och inför nya analystekniker för att möta vårdens behov av snabb diagnostik.

Sektion 24Sju Huddinge är lokaliserad på Huddinge sjukhus. Sektionen bedriver verksamhet dygnet runt och är indelad i fem olika områden: Kund/Preanalys, Allmän- och Immunkemi, Hematologi, Koagulation/Övrig kemi och patientnära analysverksamhet samt Mikrobiologi/PCR. Sektionens personal roterar mellan de olika områdena.

Vi erbjuder fortbildning i form av internföreläsningar, kurser och temadagar.
Du har möjlighet att träna en timme per vecka på arbetstid på ett av våra personalgym alternativt erhålla en friskvårdssubvention.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är varierande. Du kommer bland annat att handha instrument och under stort ansvar bedöma rimligheten i analyssvar. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete för att effektivisera våra processer. Du kommer att vara delaktig i introduktion och upplärning av studenter och medarbetare.

Annonsen gäller anställningar till både natt och dag, där en daganställning inkluderar arbete såväl kvällar som helger.

Vi söker
Vi söker dig som har ett stort intresse och nyfikenhet för klinisk kemi och som söker ett spännande och ansvarsfullt arbete. Arbetet är under ständig förändring och utveckling och därför är det viktigt att du är en person som trivs i en sådan miljö. Du tycker om att arbeta i högt tempo och har intresse och känsla för teknik. Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet.

Det är även viktigt att dina värderingar överensstämmer med sjukhusets; ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.

Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har annan relevant högskoleutbildning. Har du erfarenhet av arbete på ett kliniskt kemiskt laboratorium är det meriterande men inte ett krav. Du måste behärska svenska språket i både tal och skrift.

Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. För klinisk personal genomförs en hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Maria Forsblom 
Sektionschef
contacticon mobile 076-551 90 09
Susanne Dehmer 
Sektionschef
contacticon phone 076- 050 1419

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Ewa Köhler, 0701-684068, ewa.kohler@sll.se.

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi och KUL24Sju, Sektion 24Sju Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset