medrek.se

Funktionsområdet Klinisk kemi och KUL24Sju inom Karoliska Universitetslaboratoriet omfattar tolv sektioner med laboratorier på sex sjukhus. Analysarbetet på våra laboratorier bedrivs med högteknologisk utrustning där kvalitet och förbättringsarbete är en viktig del. Vi gör undersökningar på biologiskt material, främst blod, för att diagnostisera sjukdomar samt följa behandlingseffekter. 

Om tjänsten 

Sektionen 9Fem Huddinge utför högspecialiserade analyser under kontorstid där analysarbetet bedrivs med moderna tekniker och med utvecklat IT-stöd. Sektionen är indelad i fyra områden; Kromatografi, DNA, Protein samt HbA1c/Hb-fraktioner där medarbetarna har möjlighet att rotera mellan de olika områdena. 

Hos oss är arbetsuppgifterna varierande i ett nära samarbete mellan kemister och läkare. Du kommer bland annat att arbeta med prov-hantering, analysarbete, resultatrapportering, kvalitetsarbete och underhåll av utrustning. Arbetet utförs med både manuella och automatiserade metoder och tekniker. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och förbättringsarbete för att effektivisera våra processer och för att bedriva laboratorieverksamhet i framkant där patienten står i fokus. Du kommer att vara delaktig i introduktion och upplärning av studenter och medarbetare. 

Vi erbjuder fortbildning i form av intern eller externa föreläsningar och utbildningsprogram, kurser, temadagar och friskvård.  

Vi söker 

Vi söker dig som har ett stort intresse och nyfikenhet för klinisk kemi. Arbetet är under ständig förändring och utveckling, därför är det viktigt att du är en person som trivs i en sådan miljö. Du tycker om att arbeta i varierande tempo samt har intresse och känsla för laborativt arbete och teknik. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team samt ta ansvar för dina uppgifter. 

Du har även en känsla för kvalitet då hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet.  

Det är viktigt att dina värderingar överensstämmer med sjukhusets värderingar; ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har en annan adekvat högskoleutbildning. Har du även erfarenhet av arbete på kliniskt kemiskt laboratorium eller biokemiska analysmetoder (HPLC, LC-MS MS etc) och molekylärbiologi är det meriterande men inget krav. Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet.  

Intervjuer sker fortlöpande. 

Välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

----

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt
Helen Dahl 
Sektionschef
contacticon phone 08-585 812 26
contacticon mobile 073-699 62 92

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Ewa Köhler, 070-168 40 68

 

Biomedicinsk Analytiker till Klinisk kemi sektion 9Fem Huddinge

Regioner
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Dela detta jobb