medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi, Sektion 9Fem Solna

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi, Sektion 9Fem Solna

Funktionsområdet Klinisk kemi och KUL 24Sju omfattar tolv sektioner med laboratorier på sex sjukhus. Analysarbetet på våra laboratorier bedrivs med högteknologisk utrustning där kvalitet och förbättringsarbete är en viktig del. Vi gör undersökningar på biologiskt material, främst blod, för att diagnostisera sjukdomar samt följa behandlingseffekter. 

Om tjänsten 

Sektion 9Fem i Solna utför högspecialiserade analyser under kontorstid och analysarbetet bedrivs med moderna tekniker och med utvecklat IT-stöd. Sektionen är indelad i fem olika områden; immunkemi 1 och 2, protein, koagulation samt DNA. 

Arbetsuppgifterna är varierande. Du kommer bland annat att arbeta med provhantering, analysarbete, resultatrapportering, kvalitetsarbete och underhåll av utrustning. Arbetet utförs med både manuella och automatiserade metoder och tekniker. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och förbättringsarbete för att effektivisera våra processer. Du kommer även att vara delaktig i introduktion och upplärning av studenter och medarbetare. 

Schematjänstgöring kvällar och helger på Sektion 24Sju i Solna, med verksamhet dygnet runt, kan förekomma.  

Vi erbjuder introduktionsprogram, utbildningar, interna föreläsningar och temadagar samt friskvård.  

Vi söker 

Vi söker dig som har ett stort intresse och nyfikenhet för klinisk kemi. Arbetet är under ständig förändring och utveckling, därför är det viktigt att du är en person som trivs i en sådan miljö. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team samt har intresse och känsla för laborativt arbete och för teknik. Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet.  

Det är viktigt att dina värderingar överensstämmer med sjukhusets värderingar; Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har en annan relevant utbildning. Har du även erfarenhet av arbete på kliniskt kemiskt laboratorium är det meriterande men inte ett krav. Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet. 

Välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

---------------------------------

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Carina Norsten Höög 
Sektionschef
 073-745 46 89

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Laleh Bakhshi Baardh, 0725-99 11 86

 

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi, Sektion 9Fem Solna

Karolinska Universitetssjukhuset