medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi, Sektion 9Fem Solna

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi, Sektion 9Fem Solna

Vi erbjuder
En tillsvidaretjänst på kliniskt kemiska laboratoriet, sektion 9Fem i Solna. Hos oss ingår du i ett team på laboratoriet som arbetar i nära samarbete med läkare och kemister. Analysarbetet bedrivs med högteknologisk utrustning där kvalitet och förbättringsarbete är en viktig del. Vi gör undersökningar på biologiskt material, främst blod, för att diagnostisera sjukdomar samt följa behandlingseffekter.

Vi erbjuder introduktionsprogram, utbildningar, interna föreläsningar, temadagar samt möjlighet till friskvård inom sjukhuset eller med friskvårdsersättning.

Vi arbetar dagtid, måndag till fredag och tillämpar flextid. Vi utför högspecialiserade analyser och analysarbetet bedrivs med moderna tekniker och med utvecklat IT-stöd inom områdena; immunkemi, protein, koagulation samt DNA.

Du kommer bland annat att arbeta med provhantering, analysarbete, resultatrapportering, kvalitetsarbete och underhåll av utrustning. Arbetet utförs med både manuella och automatiserade metoder och tekniker. Möjlighet finns också att delta i schematjänstgöring kvällar och helger på Sektion 24Sju i Solna, med verksamhet dygnet runt.

Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete av både arbetsmiljö och kvalitet samt för att effektivisera våra laboratorieprocesser. Du kommer att vara delaktig i introduktion och handledning av studenter och kolleger.

Vi söker
Vi söker dig som är intresserad av klinisk kemi och tycker om att arbeta i team, men även att arbeta självständigt och ha ett eget ansvarsområde. Arbetet är under ständig förändring och utveckling, därför är det viktigt att du är en person som trivs i en sådan miljö. Verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, så som person vill vi att du är noggrann, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten.

Vi arbetar utifrån Karolinska sjukhusets värderingar; ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har en annan relevant högskoleutbildning. Tidigare erfarenhet av arbete på kliniskt kemiskt laboratorium är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Carina Norsten Höög 
Sektionschef
073-745 46 89

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Laleh Bakhshi Baardh, mobil 0725-99 11 86

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi, Sektion 9Fem Solna

Karolinska Universitetssjukhuset