medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Patologi/Cytologi, Danderyd

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Patologi/Cytologi, Danderyd

Klinisk patologi/cytologi utför diagnostik, forskning och utbildning på nationellt och internationellt hög nivå. Vårt fokus ligger på säker diagnostik efter patientens behov och att vara drivande i framtidens hälso- och sjukvård. 
 
Vi erbjuder nu en tjänst som biomedicinsk analytiker eller motsvarande till vårt histopatologiska laboratorium på Danderyds sjukhus.  
 
Om tjänsten 
Vi är ett mindre patologlaboratorium med stor verksamhet där vi försöker att arbeta över personalgränserna. Du har ständig kontakt med övriga arbetskamrater inom avdelningen som, utöver biomedicinska analytiker, består av läkare, medicinska sekreterare, laboratoriebiträden och obduktionstekniker. 
 
Arbetsuppgifterna hos oss är omväxlande och stimulerande och innefattar huvudsakligen traditionella histopatologiska metoder såsom omhändertagande av färskt och formalinfixerat vävnadsmaterial, inbäddning, snittning och färgning av detsamma. En stor del av utskärningen utförs av biomedicinska analytiker. På avdelningen utförs även immunhistokemiska analyser. 
 
Provanställning kan komma att tillämpas. 
 
Vi söker  
Karolinskas ledord - helhetssyn, ansvar och medmänsklighet - är viktiga i vår dagliga verksamhet och därför söker vi dig som är noggrann och ansvarstagande med förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Det är viktigt att du är ödmjuk inför att varje prov är unikt och att du aldrig är fullärd. 
 
För att möta upp kunders förväntningar arbetar vi kontinuerligt med flödes- och förbättringsarbete och ser för den skull att du besitter initativsförmåga och är öppen för förändringar. 
 
På ett histopatologisk laboratorium förekommer mycket siffror och många moment utförs fortfarande för hand, så det är en stor fördel att ha flinka fingrar och bra siffersyn. Då vårt laboratorium är relativt litet är det viktigt att du är flexibel, har bra överblick och känner dig bekväm med att arbetsuppgifterna kan växla från dag till dag samt under dagen. 
 
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper 
 
Kvalifikationer  
Legitimerad biomedicinsk analytiker eller motsvarande och som behärskar det svenska språket i tal och skrift. Är du nyutbildad, dra dig inte för att söka. Erforderlig utbildning och kompetens ges på plats. 
 
Varmt välkommen att söka! 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
---------------------------------------------------------------------------------------
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Chris von Döbeln 
Enhetschef
contacticon mobile 073-6251710

Fackliga representanter
Vårdförbundet exp: 08-517 729 68

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Patologi/Cytologi, Danderyd

Karolinska Universitetssjukhuset