medrek.se

Biomedicinsk analytiker till klinisk patologi och cancerdiagnostik

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till klinisk patologi och cancerdiagnostik

Utbildad biomedicinska analytiker som söker ny utmaning! Dra dig inte att söka om du är nyutbildad vi erbjuder erforderlig utbildning och kompetens ges på plats. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med oss på Klinisk patologi och cancerdiagnostik. Vi diagnostiserar patientprover framförallt från Stockholms län men även från övriga delar av landet och ibland även från utlandet. Vi är Nordens största patologilaboratorium och totalt hanterar vi cirka 300 000 prover om året samt är världsledande inom digitaldiagnostik.

Du kommer till en spännande och lärorik arbetsplats och har möjlighet till att vara med och bygga den nya skanningsgruppen som håller på att etableras i samband med införande av digital patologi. 

Hos oss kommer du att erbjudas introduktionsprogram, utbildningar, interna föreläsningar, temadagar samt möjlighet till friskvård inom sjukhuset eller med friskvårdsersättning.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Klinisk patologi och cancerdiagnostik är en viktig del av den moderna sjukvården. Utredningarna som utförs vid kliniken för patologi och cancerdiagnostik är i många fall avgörande för att en patient ska få rätt diagnos och rätt behandling.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 • Skanning av färdiga prover som är i form av objektglas.

 • Granskning av patologiska prover i systemet.

 • Att vara med och bygga nya gruppen.

 • Kvalitetsarbete samt ständiga förbättringsarbete.

 • Andra arbetsuppgifter utifrån verksamhetsbehov kan förekomma.

Vi söker

 • Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

 • Uttrycker en positiv attityd till ditt arbete, verksamhet och organisation samt handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policyer och riktlinjer. Du tar upp kritik i korrekta sammanhang eller direkt med berörda parter.

 • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

 • Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger stor vikt vid att leva upp till dessa.

Vi söker dig som har känsla för god service och bra bemötande och kunna arbeta i ett högt tempo då arbetsbelastningen stundtals kan vara hög.
Vidare ska du har lätt för att identifiera och föreslå förbättringsåtgärder och har ett stort intresse för att ständigt utveckla och förbättra arbetsmetoder.
Du ska har en god kommunikativ förmåga och tycker att det är roligt att arbeta i ett team och att lösa uppgifter, såväl i grupp som självständigt.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan adekvat högskoleutbildning

 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till klinisk patologi och cancerdiagnostik

Karolinska Universitetssjukhuset