medrek.se

Biomedicinsk analytiker till klinisk patologi och cytologi, Södersjukhuset

Regioner
Utgår

2021-12-07

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till klinisk patologi och cytologi, Södersjukhuset

Referens nummer

2021/2877

Vi erbjuder
Laboratoriet för klinisk patologi och cytologi är en del av Karolinska Universitetslaboratoriet och bedriver verksamhet vid Södersjukhuset. Vi söker en biomedicinsk analytiker till vårt patologilaboratorium!

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara en del av ett professionellt och en trevlig arbetslag vid Södersjukhuset. Du kommer att ingå i ett team som bestående av en biomedicinsk analytiker och undersköterskor som tillsammans ansvarar för analysprocessen under hela vägen.

Södersjukhuset har stor produktion inom områdena bröstcancer, gastro, urologi och gynekologi. Laboratoriet är planerat enligt LEAN med bra ventilation, modern utrustning samt
ergonomisk arbetsmiljö. Hos oss finns även ett immunologilaboratorium. 

Vi ger också möjlighet till utveckling, eget ansvar och kompetensöverföring mellan kollegor. Utöver detta arbetar vi ständigt med förbättringar och kvalitét.

Om tjänsten
Tjänsten erbjuder stor variation i form av många olika moment. Som biomedicinsk analytiker hos oss kommer du till stor del utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter vid ett histopatologiskt laboratorium, både i team och enskilt. Detta kan bland annat innebära omhändertagande och processande av formalinfixerad vävnad inför mikroskopisk diagnos.

Akut omhändertagande av ofixerad vävnad från pågående operation förekommer frekvent i arbetet. I arbetsuppgifterna ingår även bäddning, snittning, fryssnitt, storsnitt och histokemiska färgningar av vävnad, samt delegerad utskärning. 

Tjänsterna är tillsvidareanställning.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten samt i små och stora grupper. Du lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen.

  • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar.

  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

  • Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger stor vikt vid att leva upp till dessa.

  • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut

Vi ser gärna att du har hög integritet och god social kompetens samt att du kan stå för
Karolinska värderingar: medmänsklighethelhetssyn och ansvar.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad biomedicinsk analytiker och/eller likvärdig utbildning.

  • Behärska svenska i tal och skrift.

Meriterande:

  • Arbetserfarenhet inom området.

Urval sker löpande så ansök redan idag. Varmt välkommen att söka! Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet: Ewa Köhler

Telefon
0701-684068

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till klinisk patologi och cytologi, Södersjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset