medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Kundservice Karolinska Universitetslaboratoriet

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Kundservice Karolinska Universitetslaboratoriet

Vi erbjuder

Karolinska Universitetslaboratoriet är en dynamisk verksamhet med engagerade medarbetare. Vi söker nu ytterligare medarbetare till Kundservice. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med att utveckla vår Kundservice inom Karolinska Universitetslaboratoriet. Kundservice är under utveckling och har varit i drift sedan 1 mars 2016.  

Om tjänsten

Arbetet i vår nya gemensamma Kundservice innebär att:  

- Ge god service till Karolinska Universitetslaboratoriets patienter och kunder  

- Ta emot samtal och inkomna förfrågningar  

 - Handlägga och utreda ärenden  

 - I arbetet ingår också att arbeta med patientsäkerhet, flödes- och förbättringsarbete som är en viktig framgångsfaktor för vår verksamhet.  

Vi söker

Dig som har ett professionellt bemötande, god kommunikativ förmåga, är lyhörd med patient och kund i fokus. Du har ett genuint intresse för att ge funktionsövergripande laboratoriemedicinsk service till olika vårdgivare, forskare, studenter och patienter inom hälso- och sjukvård.  

Vidare ser vi att:

- Du kan prioritera och fatta beslut utifrån patient och kunds behov samt verksamhetens mål.

- Du har förmåga att lyfta blicken över detaljer och se helheten, att kommunicera tydligt och pedagogiskt - att förklara på ett enkelt sätt.

- Du uttrycker dig väl, såväl muntligt som skriftligt.

- Du kan arbeta självständigt men har en väl utvecklad samarbetsförmåga och vana att arbeta med problemlösning.

- Du är ansvarsfull och har förmågan att hålla ihop arbetet som sträcker sig över många organisatoriska gränser.

- Du har förmåga att arbeta utifrån Karolinska Universitetssjukhusets värderingar; ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.  

Kvalifikationer 

Legitimerad biomedicinsk analytiker.

Serviceinriktad, gärna med erfarenhet från kundarbete.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Kunskaper i engelska i tal.

God datorvana.  

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.   

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Christel Antoft Granwald 
Enhetschef
 073-682 29 87

Fackliga representanter

Vårdförbundet tel:08-517 700 00

 

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Kundservice Karolinska Universitetslaboratoriet

Karolinska Universitetssjukhuset