medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Laboratorie för närvård och preanalys, Karolinska Universitetslaboratoriet

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Laboratorie för närvård och preanalys, Karolinska Universitetslaboratoriet

Vi erbjuder
Karolinska Universitetslaboratoriet och funktionsområdet Laboratorier för närvård och preanalys (LNP). Enheten LNP 6 söker nu Biomedicinsk analytiker för fast anställning och för vikariat. LNP 6 finns på 7 platser i region Stockholm där vi bedriver laboratorier i primärvården och provtagningscentraler.

Vi söker nu biomedicinska analytiker för grundplacering på Odenplan, Sophiahemmet, Brommaplan och Lidingö.

Om tjänsten
På LNP möter vi patienten i flera arbetsmoment så som vid provtagningar och funktionsundersökningar. Vi har även en stor del i det preanalytiska förfarandet av prover.

Vi strävar efter ett positivt arbetsklimat med en hög team- och verksamhetskänsla samt en god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för vår personal. Du erbjuds trevliga arbetskamrater och personlig utveckling. LNP driver även ett hälsoprojekt för att våra medarbetare ska kunna ta hand om sig själva och varandra.

LNP har ett gemensamt bemanningsansvar vilket betyder att alla medarbetare har en grundplacering men kommer att vid semestrar och sjukdomar att få hjälpa till att bemanna andra laboratorier inom sektionen.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

  • Venös och kapillär provtagning på vuxna och barn.
  • Kvalitets- och patientsäkerhetsarbete.
  • Preanalys och akuta analyser som ingår i patientnära analys sortiment.
  • Arbete med flödesförbättringar.

Vi söker
Vi söker dig som har en utpräglad servicekänsla och förmåga att sätta dig in i både patientens, kundens och verksamhetens behov. Ett intresse av patientarbete och provtagning inom laboratoriemedicin ser vi som en självklarhet.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan laboratorieinriktad utbildning på högskolenivå.
  • Baskunskaper i Word och Excel.

Meriterande:

  • Kunskap inom flödesförbättringsarbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Laboratorie för närvård och preanalys, Karolinska Universitetslaboratoriet

Karolinska Universitetssjukhuset