medrek.se

logga

Biomedicinsk analytiker till Laboratoriemedicin, Sollefteå Sommaren 2024

Regioner
Utgår

2024-02-29

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Laboratoriemedicin, Sollefteå Sommaren 2024

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Vi söker två biomedicinska analytiker till Laboratoiriemedicin i Sollefteå för vikariat under sommaren 2024. Vikariaten är på heltid under perioden 2024-06-03 till och med 2024-08-31.

Arbetsuppgifter

Som biomedicinsk analytiker hos oss är arbetsuppgifterna varierade. Du kommer bland annat att arbeta med provtagning, provhantering, analysarbete, resultatrapportering, kvalitetsarbete och underhåll av utrustning. Arbetet utförs med både manuella och automatiserade metoder och tekniker. Inom transfusionsmedicin utförs blodtappning, komponentberedning samt blodgruppsserologiska undersökningar.

Som semestervikarie kommer du att arbeta på en eller två av laboratoriets områden provtagning venös och kapillär, registrering och omhändertagande av prover eller rutinkemi.

Arbetet kan innebära tjänstgöring på obekväm arbetstid, då vi bedriver dygnet runt verksamhet. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en ackrediterad, modern och utvecklingsintensiv verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker alternativt dig som är legitimerad inom kort eller studerar till yrket. Du har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Vi söker dig som planerar, organiserar och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Som person inger du stabilitet och förtroende. Du har lätt att samarbeta med kollegor och du är även noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Stor vikt kommer att läggas vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-29

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Annelie Jonasson

Enhetschef

Telefon: +4662019325

E-post: annelie.jonasson@rvn.se

 

Ida Andersson

Vårdförbundet

Telefon: +4662019243

E-post: ida.andersson2@rvn.se

 

Wilma Eriksson

Vårdförbundet

Telefon: +4662019243

E-post: wilma.eriksson@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Biomedicinsk analytiker till Laboratoriemedicin, Sollefteå Sommaren 2024

Region Västernorrland