medrek.se

logga

Biomedicinsk analytiker till Laboratoriemedicin, Sundsvall

Regioner
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Laboratoriemedicin, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Nu söker Laboratoriemedicin i Sundsvall biomedicinska analytiker till sin verksamhet för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
 

Arbetsuppgifter

Hos oss får du ett stimulerande och varierande arbete i en ackrediterad, modern och utvecklingsintensiv verksamhet.

Dina arbetsuppgifter skiljer sig åt något beroende på vilken discplin hos oss du arbetar inom. Vid Klinisk kemi och transfusionsmedicin kommer du bland att arbeta med provtagning, provhantering, analysarbete, resultatrapportering, kvalitetsarbete och underhåll av utrustning. Arbetet utförs med både manuella och automatiserade metoder och tekniker. Inom transfusionsmedicin utförs blodtappning, komponentberedning samt blodgruppsserologiska undersökningar. Vid Klinisk mikrobiologi kommer du att jobba med mikrobiologisk diagnostik och erfarenhet från mikrobiologiskt laboratorium är meriterande. Du kommer att delta vid upplärning och utbildning av medarbetare och studenter.

Arbetet sker periodvis i högt tempo för att ge våra beställare analysresultat inom utsatt tid. Arbetet kan innebära tjänstgöring på obekväm arbetstid, då vi bedriver dygnet runt verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker och behärskar svenska språket i tal och skrift. För att trivas i denna roll ser vi att du är en trygg och stabil person som är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vi ser också att du trivs i samarbetet med kollegor och kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du vår nya kollega?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-09-30

 

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Elisabeth Björklund

Enhetschef

Telefon: +4660181374

E-post: elisabeth.bjorklund@rvn.se

 

Ingela Lindblad

Enhetschef

Telefon: +4660181332

E-post: ingela.lindblad@rvn.se

 

Johanna Norell

Vårdförbundet

Telefon: +4660181133

E-post: johanna.norell@rvn.se

 

Marie Gustafsson

Naturvetarna

Telefon: 060-181373

E-post: marie.gustafsson1@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Biomedicinsk analytiker till Laboratoriemedicin, Sundsvall

Region Västernorrland