medrek.se

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården.  

Vi erbjuder

Karolinska Universitetslaboratoriet och funktionsområdet laboratorier för närvård och preanalys (LNP) söker nu nya medarbetare både för fast anställning och för vikariat. LNP finns på ca 60 platser runt om i Stockholms läns landsting där vi bedriver laboratorier i primärvården och provtagningscentraler på Danderyd och Karolinska sjukhuset i Huddinge och Solna. Därför ber vi er att prioritera vilka områden som ni är mest intresserade av i er ansökan.  

Om tjänsten

På LNP möter vi patienten i flera arbetsmoment så som vid provtagningar och funktionsundersökningar. Vi har även en stor del i det preanalytiska förfarandet av prover.  

Vi strävar efter ett positivt arbetsklimat med en hög team- och verksamhetskänsla samt en god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för vår personal. Du erbjuds trevliga arbetskamrater och personlig utveckling. LNP driver även ett hälsoprojekt för att våra medarbetare ska kunna ta hand om sig själva och varandra. 

LNP har ett gemensamt bemanningsansvar vilket betyder att alla medarbetare har en grundplacering men kommer att vid semestrar ochj sjukdommar att få hjälpa till att bemanna andra laboratorier inom sektionen. 

Arbetsuppgifterna består av: 

- Venös och kapillär provtagning på vuxna och barn

- Kvalitets- och patientsäkerhetsarbete

- Preanalys och akuta analyser som ingår i patientnära analys sortiment

- Arbete med flödesförbättringar enligt LEAN    

Vi söker

Du som söker tjänsten skall vara legetimerad biomedicinskanalytiker eller inneha en utbildning med laborativ inriktning på högskolenivå. Ett intresse av patientarbete och provtagning inom laboratoriemedicin ser vi som en självklarhet och baskunskaper i Word och Excel samt kunskap inom flödesförbättringsarbete är meriterande.  

Vi söker dig som har en utpräglad servicekänsla och förmåga att sätta dig in i både patientens, kundens och verksamhetens behov och kan ge en bra service.  

Kvalifikationer 

Krav: Legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan laboratorieinriktad utbildning på högskolenivå.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Urval kan ske löpande under ansökningsperioden. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Biomedicinsk analytiker till Laboratorier för närvård och preanalys

Ansök nu

Dela detta jobb