medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Läkemedelslaboratoriet, Klinisk Farmakologi, Karolinska universitetssjukhuset, Huddinge

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Läkemedelslaboratoriet, Klinisk Farmakologi, Karolinska universitetssjukhuset, Huddinge

Vi erbjuder
Vi är Sveriges ledande laboratorium inom klinisk farmakologi. Vi utför analyser med kromatografisk och masspektrometrisk teknologi. Även andra tekniker förekommer, exempelvis immunokemiska och molekylärbiologiska. Vi driver utvecklingen framåt inom bioanalys och just nu ser vi en utveckling mot snabba analysmetoder och så kallade multimetoder med högupplösande masspektrometri.

Vi erbjuder en utmanande och stimulerande arbetsplats där forskning och utveckling är en integrerad del av den kliniska rutinverksamheten. Farmakologiska laboratoriet består av tre systerlaboratorier; läkemedelslaboratoriet, dopinglaboratoriet och missbrukslaboratoriet. Tillsammans är vi ca 80 medarbetare och erbjuder analyser riktade mot sjukvård, företagshälsovård, beroendevård samt anti-doping.

Läkemedelslaboratoriet utökar nu sin analysverksamhet och söker därför legitimerade biomedicinska analytiker eller motsvarande för att möta den ökande efterfrågan av analyser.
 
Om tjänsten
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av mottagning av prover, provberedning, bioanalys och utvärdering av resultat samt tekniskt godkännande. Vårt analyssortiment är under ständig förändring då nya läkemedel når marknaden och analyser behöver utvecklas för de aktiva substanserna och dess metaboliter. Du kommer att arbeta i nära samverkan med dina kollegor såsom biomedicinska analytiker, sjukhuskemister, laboratoriebiträden, administratörer och läkare. I arbetet kan också studenthandledning, metodansvar, instrumentansvar och deltagande i forsknings- och utvecklingsarbete ingå.  

Som biomedicinsk analytiker är du underställd sektionschefen.

Vi söker 
Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten. Vi fäster stor vikt förmågan att samarbeta med kollegor inom alla yrkeskategorier. Dessutom har du en vilja och en nyfikenhet att utvecklas och fördjupa dina kunskaper inom verksamhetens arbetsområden. Vill du dessutom arbeta med varierande arbetsuppgifter, tror vi att du kommer att trivas på vår arbetsplats.
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har annan likvärdig högskoleutbildning. Har du erfarenhet av arbete med vätskekromatografi och masspektrometri är det meriterande. Du måste behärska svenska språket i tal och skrift. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Läkemedelslaboratoriet, Klinisk Farmakologi, Karolinska universitetssjukhuset, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset