medrek.se

Biomedicinsk Analytiker till LNP4, Enebyberg och Provtagning central Danderyd Sjukhus

Ansök nu

Biomedicinsk Analytiker till LNP4, Enebyberg och Provtagning central Danderyd Sjukhus

Vi erbjuder

Laboratorier för närvård och Preanalys (LNP) bedriver verksamheter på cirka 50 lokala närvårdslaboratorier samt ansvarar för provtagningsenheterna och provmottagningarna vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge och provtagningsenheten vid Danderyds sjukhus.

Nu söker vi nya medarbetare till närvårdslaboratoriet Enebyberg och provtagningscentralen på Danderyds Sjukhus.

Om tjänsten

Hos oss på LNP4 kommer du att utföra provtagning både för vuxna, barn, samt funktionsundersökningar. Du kommer att ha daglig kontakt med patienter och våra kunder. Vi arbetar med ständiga förbättringar i det dagliga arbetet genom förbättringsgrupper där alla medarbetare är delaktiga.

Vi strävar efter ett positivt arbetsklimat med en hög team- och verksamhetskänsla samt en god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för vår personal.

Arbetsuppgifterna består av:

  • Venös och kapillär provtagning på vuxna och barn,
  • Kvalitets- och patientsäkerhetsarbete.
  • Preanalys och akuta analyser som ingår i patientnära analys sortiment.
  • Arbete med flödesförbättringar.

Vi söker

Du som söker tjänsten skall vara legitimerad biomedicinskanalytiker eller inneha en utbildning med laborativ inriktning på högskolenivå. Ett intresse av patientarbete och provtagning inom laboratoriemedicin ser vi som en självklarhet. Baskunskaper i Word, Excel samt kunskap inom flödesförbättringsarbete är meriterande.

Vi söker en engagerad, positiv och noggrann medarbetare som är öppen för förändringar och tar aktiv del i vårt flödesförbättringsarbete.

 

Kvalifikationer 

Krav:  Leg. Biomedicinsk analytiker eller annan laboratorieinriktad utbildning på högskolenivå

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

 

 

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!


Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

 

 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk Analytiker till LNP4, Enebyberg och Provtagning central Danderyd Sjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset