medrek.se

Biomedicinsk analytiker till nattjänst på Klinisk kemi och KUL24Sju Södertälje Sjukhus

Regioner
Utgår

2020-04-23

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till nattjänst på Klinisk kemi och KUL24Sju Södertälje Sjukhus

Vi erbjuder
 Enheten KUL24Sju Södertälje, är en utmanande och stimulerande arbetsplats där vi med ett brett analyssortiment stödjer patientflöden med snabb diagnostik dygnet runt. Funktionsområdet Klinisk Kemi inom Karolinska Universitetslaboratoriet omfattar laboratorierna vid universitetssjukhusen i Solna och Huddinge samt vid Danderyds sjukhus, Södersjukhuset, Södertälje sjukhus och Norrtälje sjukhus. Analysarbetet på våra laboratorier bedrivs med högteknologisk utrustning där kvalitet och flödesarbete är en viktig del. Vi gör undersökningar på biologiskt material, främst blod, för att diagnostisera sjukdomar samt följa behandlingseffekter. 

Enheten 24Sju är lokaliserad  på Södertälje sjukhus. Vi har en viktig roll inom sjukvården, Vi är en mindre enhet beståendes av 17 Bimedicinska analytiker och 4 undersköterskor. Vi bedriver verksamhet dygnet runt och är indelad i olika områden: Allmän-och Immunkemi, Hematologi/Koagulation och Övrig kemi, Blodgas/Patientnära analysverksamhet, Kund/Preanalys, Provtagningscentral och Transfusionsmedicin. Som Biomedicinsk analytiker roterar du runt på de olika områdena och får ett varierat och intressant arbete, alltid med patienten i fokus.
 
Som anställd på Klinisk Kemi och KUL24Sju erbjuder vi dig

  • Ett varierande arbete i högteknologisk miljö 
  • Fortbildning i form av internföreläsningar, kurser och temadagar. 
  • Möjlighet till en timmes friskvård varje vecka på arbetstid på ett av våra personalgym alternativt erhålla en friskvårdssubvention.
  • Karriär och kompetensmodell
  • Lönetillägg för 24Sju-arbete

 Om tjänsten
Tjänsten som vi nu behöver tillsätta är förlagd natt. Arbetsuppgifterna är varierande med placering på alla områden på enheten Du kommer bland annat att handha instrument och under stort ansvar bedöma rimligheten i analyssvar. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete för att effektivisera våra processer.
Utbildning för att få adekvat behörigheter för att självständigt kunna arbeta natt sker dagtid under ca 6 månader, beroende av tidigare erfarenhet. Provanställning kan komma att tillämpas. Intervju och tillsättning kommer ske löpande. 
 
Vi söker 
Dig som tycker om att arbeta i ett högt tempo, har intresse och känsla för teknik, har ett trevligt bemötande mot såväl kunder, patienter och arbetskamrater. Nattjänsten innebär ensamarbete och kräver en god förmåga till självständigt arbete. Arbetet är under ständig förändring och utveckling och därför är det viktigt att du som person trivs på en arbetsplats där vi vågar tänka nytt. Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet. Det är viktigt att du sätter patienten först i ditt arbete samt att dina värderingar överensstämmer med Karolinska Universitetssjukhusets värderingar om ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad Biomedicinsk analytiker eller har annan adekvat högskoleutbildning. Har du även erfarenhet av arbete på kliniskt kemiskt laboratorium, är det meriterande men inget krav. Du måste behärska svenska språket i tal och skrift. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Biomedicinsk analytiker

Arbetsplats
Södertälje

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Deltid
Kontakt
Anette Nyblom Olrog 

Fackliga representanter
Vårdförbundet:Eva Köhler tel: 0701-684068

Referensnummer
169316

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till nattjänst på Klinisk kemi och KUL24Sju Södertälje Sjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset