medrek.se

Biomedicinsk analytiker till på Klinisk kemi och KUL24Sju Norrtälje sjukhus (Dag/natt)

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till på Klinisk kemi och KUL24Sju Norrtälje sjukhus (Dag/natt)

Funktionsområdet Klinisk Kemi inom Karolinska Universitetslaboratoriet omfattar laboratorierna vid universitetssjukhusen i Solna och Huddinge samt vid Danderyds sjukhus, Södersjukhuset, Södertälje sjukhus och Norrtälje sjukhus. Analysarbetet på våra laboratorier bedrivs med högteknologisk utrustning där kvalitet och flödesarbete är en viktig del. Vi gör undersökningar på biologiskt material, främst blod, för att diagnostisera sjukdomar samt följa behandlingseffekter. Sektion Norrtälje 24Sju är lokaliserad på Norrtälje sjukhus. Vi är en mindre sektion som i dagsläget består av 15 BMA och 4 undersköterskor. Sammanhållningen och stämningen är trevlig i gruppen.

Vi bedriver verksamhet dygnet runt och är indelad i olika områden: Allmän-och Immunkemi, Hematologi/Koagulation och Övrig kemi, Blodgas/Patientnära analysverksamhet, Kund/Preanalys, Provtagningscentral och Transfusionsmedicin. Som Biomedicinsk Analytiker roterar du runt på de olika områdena och får ett varierat och intressant arbete med patienten i fokus.

Vi erbjuder fortbildning i form av internföreläsningar, kurser och temadagar. Du har möjlighet att erhålla en friskvårdssubvention.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är varierande med placering inom alla områden på sektionen. Du kommer bland annat att handha instrument och under stort ansvar bedöma rimligheten i analyssvar inom Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin. Vissa manuella moment förekommer, främst analys med mikroskop som redskap. Du kommer att vara delaktig i introduktion och upplärning av studenter och medarbetare.

Annonsen gäller anställning dag (heltid) eller natt (deltid). I nattjänsten ingår nattarbete såväl vardagar, helger samt lätthelger. Utbildning för nattjänstgöring sker dagtid tills dess att adekvat behörighet har uppnåtts (cirka 10 -12 mån beroende på tidigare erfarenhet). Nattjänsten innebär ensamarbete.

Intervju och tillsättning kan komma att ske löpande.

Vi söker
Vi söker dig som tycker om att arbeta i ett högt tempo, har intresse och känsla för teknik samt har ett trevligt bemötande mot såväl kunder, patienter som arbetskamrater. Arbetet är under ständig förändring och utveckling och därför är det viktigt att du är en person som trivs i en sådan miljö.

Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet. Det är viktigt att du sätter patienten först i ditt arbete samt att dina värderingar överensstämmer med Karolinska Universitetssjukhusets värderingar om Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad Biomedicinsk analytiker eller har annan adekvat högskoleutbildning. Har du även erfarenhet av arbetet på kliniskt kemiskt laboratorium är det meriterande men det är inget krav. Du måste däremot behärska svenska språket i både tal och skrift.

24Sju-verksamheten är en kritisk och avgörande verksamhet för våra akutsjukhus, därför pågår nu ett projekt som innebär en ny lönemodell där all laborerande personal inom 24Sju får lönetillägg utöver ordinarie grundlön. Projektet pågår till och med 2019-09-30, eventuellt kan det bli aktuellt med en förlängning.

Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation     

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Gisela Hellberg 
Sektionschef / Leg. Biomedicinsk analytiker
0176-326136
070-0856718

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Laleh Bakhshi Baardh, 08-12391090

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till på Klinisk kemi och KUL24Sju Norrtälje sjukhus (Dag/natt)

Karolinska Universitetssjukhuset