medrek.se

Biomedicinsk analytiker till patologens forsknings- och uttagscentrum (Forsknings- och Biobanksfacilitet)

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till patologens forsknings- och uttagscentrum (Forsknings- och Biobanksfacilitet)

Du som gillar utmaningar, utveckling och varierande arbetsuppgifter med trevliga arbetskamrater och gott ledarskap, sök till oss! Vi söker nya engagerade kollegor till vår verksamhet vid patologens forsknings- och uttagscentrum (Forsknings- och biobanksfacilitet).
 
Vi erbjuder  
Patologens forsknings- och uttagscentrum erbjuder dig, vår nya kollega, en möjlighet till flexibla arbetstider där du själv planerar din arbetsdag och dina möten med kunden.
 
Vi erbjuder alla våra medarbetare subventionerad friskvård samt tillgång till kostnadsfri träning i våra moderna gymanläggningar på Solna och Huddinge. Du får dessutom möjlighet att planera ditt dagliga arbete utifrån ditt önskemål och med flexibla arbetstider. 
 
Vi erbjuder dig även möjlighet till kompetensutveckling genom bland annat deltagande i företags- och verksamhetsledda uppstartsmöten, seminarium, kurser och föreläsningar.
 
Om tjänsten 
Patologens forsknings- och uttagscentrum tillhör klinisk patologi och cytologi och är en del av Karolinska Universitetslaboratoriets forsknings- och biobanksverksamheter.
Klinisk patologi och cytologi utgör en central del av vårdkedjan nationellt och internationellt. Utredningarna som utförs vid klinisk patologi och cytologi är i många fall baserade på forskning och biobankning för att öka patientsäkerheten genom evidensbaserad vård.

Patologens forsknings- och uttagscentrum har ett regionalt och nationellt uppdrag inom vävnadsbiobankning samt är navet för biobanks- och forskningsfacilitetsstöd inom vävnadsforskning med lättillgängliga biobankstjänster och laboratorieservice för kunden, för att åstadkomma en evidensbaserad vård och ökad patientsäkerhet i framtiden.

Vid patologens forsknings- och uttagscentrum (PUC) bedrivs kundens forskningsprojket och kliniska studier inom ramen för biobanksprocessen. Som en del av vårt team kommer du att ha ett nära samrebete med kunden som kan vara forskare, vårdgivare eller lärosäten med forsknings- och biobanksuppdrag. Utöver kundsamarbete, projektplanering och projektrådgivning, ingår även histopatologiskt laborativt arbete i tjänsten. Det laborativa arbetet innefattar histopatologiska metoder såsom snittning, fryssnittning, inbäddning, tissue micro array (TMA), immunofärgning och molekylär patologi.

Eftersom Karolinska är ett universitetssjukhus utgör kunskapsöverföring en central del av vårt uppdrag. Därför ingår handledning av nyanställd perosnal och studenter i tjänsten.
 
Tjänsten är fördelad mellan verksamheterna på Huddinge och Solna, vilket innebär att du kommer att arbeta på båda siterna utifrån verksamhetens behov. En hel del resor mellan Regionarkivet och övriga sjukhusen i region Stockholm kan förekomma.
 
PUC är en verksamhet som befinner sig under en expansionsfas och behöver därför utöka sin grupp med ytterligare en biomedicinsk analytiker, BMA.
 
Tjänsten avser en tillsvidareanställning. 
Arbetstiden är dagtid.
  
Vi söker 
Vi söker en driven, noggrann, samarbetsvillig och serviceorienterad kollega till vårt multiprofessionella team som består av biomedicinska anlytiker, forskningsingenjörer/laboratorieingenjörer, molekylärbiologer och biomedicinare.
Du förväntas vara flexibel, samarbetsvillig och engagerat i arbetet. 
 
Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad biomedicinsk analytiker 
Det är meriterande med erfarenhet från kliniskt patologiskt laboratorium samt forsknings- och biobanksverksamhet.
 
Det är även meriterande med projektledarerfarenhet samt tidigare arbete inom kvalitetsorganisation med kvalitetsansvar.
 
Vi ser att du behärskar svenska språket i tal och skrift samt har mycket goda språkkunskaper i engelska. 
 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev 
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till patologens forsknings- och uttagscentrum (Forsknings- och Biobanksfacilitet)

Karolinska Universitetssjukhuset