medrek.se

Vi erbjuder

Karolinska universitetssjukhuset är ett av Europas största sjukhus och tillsammans med Karolinska Institutet leder vi den medicinska utvecklingen i Sverige. Klinisk patologicytologi bedriver verksamhet vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge och Solna samt på Danderyds sjukhus och Södersjukhuset. Sjukhusets värderingar ansvar, medmänsklighet och helhetssyn vägleder oss i arbetet att bedriva god sjukvård, forskning och utbildning. Vi är ett ackrediterat laboratorium och arbetar aktivt med kvalitetssäkring. Verksamheten förändras ständigt och det är viktigt att du vill följa med i detta arbete     

Om tjänsten

Tillsvidareantällning, en prov anställning på sex månader kommer att tillämpas. Arbetet är måndag till fredag dagtid. Tillträde efter överenskommelse. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. 

Arbetsuppgifter:

Ett intressant och omväxlande arbete på vårt cytologipatologiska laboratorium. Här preparerar och förbehandlar vi, cytologiskt material inför immuncytokemisk färgning och Flourescens In Situ-hybridisering (FISH). Du kommer även att bistå med diverse allmäna laborativa göromål. Arbetet utförs med både manuella och automatiserade metoder och tekniker. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och flödesförbättringsarbete för att effektivisera våra processer och metoder. Du kommer även att vara delaktig i introduktion och upplärning av studenter och nya medarbetare.  

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad biomedicinsk analytiker, eller har en annan relevant utbildning, till cytologilaboratoriet med placering i Huddinge. Vi söker dig som vill ta ansvar, visa medmänsklighet och har helhetssyn.

Vi lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig med god social kompetens vilket innebär lyhörhet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Arbetet kräver att du har en medvetenhet om patienten och är trygg i din yrkesroll.

Du uppskattar att arbeta i team (vi är en arbetsgrupp på 33 personer), ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta. Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du har förmåga att arbeta självständigt på ett strukturerat och analytiskt sätt. Du är gärna initiativtagande, drivande och van vid att arbeta med problemlösning och intresserad av teknik. Du ska även ha en god förmåga att arbeta självständigt och kunna anpassa dig till olika arbetsgrupper och varierande arbetstempo. Du vill engagera dig i enhetens verksamhet och bidrar aktivt till dialog och utveckling. Du har en god samarbetsförmåga och är bra på att skapa kontakter. Viktigt är att ha förmåga att kunna se helheten och prioritera i stressiga situationer samt bidra till ett öppet arbetsklimat.

 Kvalifikationer

I första hand söker vi dig som är utbildad biomedicinsk analytiker med erfarenhet av arbete på ett cytologiskt laboratorium.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.   

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Farinaz Farid-Moghaddam 
Sektionschef
 072-580 29 43

Fackliga representanter
Aytekin Celep, aytekin.celep@sll.se, Naturvetarna. Eda Koyuncu, eda.koyuncu@sll.se, vårdförbundet

 

Biomedicinsk analytiker till patologicytologi, cytologilaboratorium, Karolinska universitetssjukhuset

Ansök nu

Dela detta jobb