medrek.se

Biomedicinsk analytiker till PNA-sektionen på Karolinska Universitetslaboratoriet

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till PNA-sektionen på Karolinska Universitetslaboratoriet

Vi erbjuder 
PNA-sektionen (PNA, PatientNära Analyser) på Karolinska Universitetslaboratoriet, KUL, söker engagerad medarbetare för vikariat på cirka 1 år. PNA-sektionen arbetar för goda kundrelationer, hög kvalitet och ständig förbättring av patientsäkerheten inom PNA-verksamheten på sex akutsjukhus och i primärvården inom Stockholms läns landsting, SLL.  
 
Om tjänsten 
Du kommer att jobba med PNA kvalitetssäkringsstöd ut mot våra kunder, vilka utgörs av avdelningar och mottagningar på sex akutsjukhus samt PNA-laboratorium i primärvården. Du jobbar i ett team tillsammans med biomedicinska analytiker, sjukhuskemister, läkare och IT-tekniker. För att lyckas med uppdraget krävs kommunikation och kontinuerlig avstämning medarbetare emellan.  
 
En av dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att bemanna supporten som är en viktig del av PNA-stödet. I PNA-supporten kommer du via telefon att hjälpa användare med felsökning och handhavande gällande metodkontroller, instrument och dataöverföring. Viktiga delar i arbetet är registerhållning, administration, informationsspridning, problemlösning och utredningar. Formulering av ärenden och problembeskrivning i tal och skrift samt dokumentation ingår som en del i det dagliga arbetet. Som stöd för ditt arbete har du olika IT-verktyg.  
 
Med tiden kommer tjänsten även innefatta andra kundrelaterade arbetsuppgifter.  
 
PNA-sektionens personal har basplacering vid Karolinska Solna, Karolinska Huddinge eller Danderyds sjukhus och arbetar över SLLs hela geografiska fält.  
 
Vi söker  
Vi söker en kvalitetsmedveten och engagerad medarbetare med utpräglad servicekänsla. Du bör vara en god kommunikatör och ha förmåga att muntligt och skriftligt beskriva problemställningar. Du gillar dessutom problemlösning och felsökning samt uppskattar teamarbete så väl som att arbeta självständigt.  
 
I rollen krävs stor noggrannhet, förmåga att skapa struktur och att kunna uttrycka sig korrekt i svenska språket. Du skall vara en naturlig pedagog med perspektivet patienten alltid först.  
 
Kvalifikationer  
Legitimerad biomedicinsk analytiker med erfarenhet inom Laboratoriemedicin, med fördel inom området Klinisk kemi eller Klinisk mikrobiologi. 
 
Tjänsten kräver att du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Du skall ha god IT-vana och ha lätt för att lära dig nya IT-verktyg. 
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Information om tjänsten lämnas av: 
PNA-koordinator Anna Blomberg 
tel: 073-7451033 
e-post: anna.m.blomberg@sll.se 
 
Sektionschef Maria Byrne 
tel: 070-1671479 
e-post: maria.byrne@sll.se  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
------------------------------------------------------------------
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Maria Byrne 
Sektionschef
contacticon phone e-post: maria.byrne@sll.se
contacticon mobile 070-167 14 79

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Evfa Jansson, 073-625 19 21, evfa.jansson@sll.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till PNA-sektionen på Karolinska Universitetslaboratoriet

Karolinska Universitetssjukhuset