medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Sektionen Biobank och Studier på Karolinska Universitetslaboratoriet

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Sektionen Biobank och Studier på Karolinska Universitetslaboratoriet

Vi erbjuder
Avdelningen Biobank och Studiestöd är en verksamhet inom Karolinska Universitetslaboratoriet som kännetecknas av utveckling och en stor mängd kundkontakter. Vårt uppdrag är att leverera laboratorie- och biobankstjänster till vård och forskningen. Sektionen Biobank och Studier ansvarar för driften och utvecklingen av en sjukvårdsintegrerad biobanksinfrastruktur för vätskeprover inom Stockholms län.  

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta inom ett område under stark utveckling både regionalt och nationellt med ett stort kontaktnät.

Om tjänsten
Som medarbetare på Sektionen Biobank och Studier kommer du att, utöver genomförandet av sedvanlig laborativt arbete, delta i utveckling och utbildning och vara stöd till vår personal och våra kunder inom verksamhetsområdet Biobank och Studiestöd.

Du kommer att samverka med våra närvårdslaboratorier och provinlämningar, kunder, leverantörer, enhetschefer, andra medicinska enheter samt övriga medarbetare inom avdelningen.

Tjänsten är ett längre vikariat på grund av föräldraledighet.

Vi söker
Vi söker dig som är service-, mål- och resultatorienterad. Du bör vara noggrann och kvalitetsmedveten samt kunna arbeta självständigt. Det är även viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta med olika funktioner och yrkesgrupper.

Kvalifikationer
Krav: Vi söker dig som är Biomedicinsk analytiker eller har annan likvärdig högskoleutbildning inom relevant ämnesområde med goda kunskaper om laboratorieverksamhet. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Meriterande: Tidigare erfarenhet av arbete med biobankning och/eller arbete på kliniskt laboratorium är meriterande.

Då tjänsten kännetecknas av många personkontakter kommer de personliga egenskaperna att ha avgörande betydelse för anställningen.

Urval sker löpande.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.

Vi är cirka 2 300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 50 provtagningsenheter i öppenvården. Vi har dessutom ett antal fasta och mobila tappställen för blodgivare. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Sektionen Biobank och Studier på Karolinska Universitetslaboratoriet

Karolinska Universitetssjukhuset