medrek.se

Biomedicinsk analytiker till sektionen för cytologi och hematopatologi, klinisk patologi/cytologi, Solna

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till sektionen för cytologi och hematopatologi, klinisk patologi/cytologi, Solna

Vi erbjuder  

Du som vill vara med att utveckla vår nya enhet, cytologi- och hematopatologi, sök till oss! På vår enhet arbetar 25 kreativa, ansvartagande, lojala och trevliga medarbetare. Nu hoppas vi att du blir en av oss och delar vår vision ”patienten först”.

Vi söker en ny engagerad medarbetare till vårt hematopatologiska laboratorium i Solna. Vi utför diagnostik, utveckling och utbildning på ett utav landets största laboratorium, för att diagnostisera sjukdomar samt följa upp behandlingseffekter. Utifrån provmaterial och anamnes samt frågeställning utförs analyser med hematologisk metodik.

Vårt provmaterial är främst benmärg, perifert blod och andra vätskor samt hematologiska vävnader med olika hematologiska tumörfrågeställningar. Arbetet innebär handhavande av histologiska tekniker. Hos oss kommer du få erfordelig introduktion enligt ett introduktionsprogram för att kunna arbeta självständigt med mycket eget ansvar.  

Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag, och vi tillämpar flextid. Du har också möjlighet att välja mellan subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på sjukhusgymmet.  

Vi erbjuder fortbildning i form av internföreläsningar och kurser.  

Om tjänsten  

Kliniken för patologi och cytologi ingår i Karolinska Universitetslaboratoriet. Vi finns på Danderyds sjukhus, Södersjukhuset och Karolinska Universitetsjukhuset i Huddinge och Solna. Vi är Nordens största patologilaboratorium och totalt hanterar vi cirka 300.000 prover/år. På kliniken arbetar olika yrkeskategorier såsom biomedicinska analytiker och patologer i ett nära samarbete.  

Denna tjänst finns vid vår nya enhet, sektionen för cytologi och hematopatologi i Solna. Tjänsten är förlagd till hematopatologilaboratoriet, men det finns också möjlighet till utveckling och framtida arbetsuppgifter inom cytologiområdet.

Arbetet är varierande och kommer huvudsakligen att utgöras av laborativt analysarbete. Även kvalitetsarbete och underhåll av utrustning ingår .Vi arbetar kontinuerligt med utveckling för att effektivisera våra processer.  

Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vi söker  

Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och som tycker det är roligt att arbeta i ett team och att lösa uppgifter, såväl i grupp som självständigt. Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten och har förmåga att se helheten samt viljan till att bidra till utveckling . Vi värdesätter att du är serviceinriktad, flexibel och har en positiv inställlning som bidrar till en god arbetsmiljö.

Vi arbetar utifrån Karolinskas värderingar; Ansvar- Medmänsklighet och Helhetssyn.  

Kvalifikationer  

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller dig med likvärdig kompetens. Erfarenhet inom histopatologi eller cytologi är meriterande. Du behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift. Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation    

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Joakim Köping Höggård 
TF Sektionschef cytologenheten Solna
 073-501 09 82

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Tomas Nordman, tel 08-58581043

 

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till sektionen för cytologi och hematopatologi, klinisk patologi/cytologi, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset