medrek.se

Biomedicinsk analytiker till sektionen Klinisk cytologi och hematopatologi

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till sektionen Klinisk cytologi och hematopatologi

Vi söker nu en biomedicinsk analytiker till sektionen Kinisk cytologi och hematopatologi. Tjänsten är förlagd till flödecytometri på Karolinska universitetssjukhuset i Solna.Välkommen att skicka in en ansökan! 

Om oss
Klinisk patologi och cytologi utför diagnostik, forskning och utbildning på nationellt och internationellt hög nivå. Vårt fokus ligger på säker diagnostik med utgångspunkt i patientens behov och att vara drivande i framtidens hälso- och sjukvård. 
 
Om tjänsten
Flödecytometrilaboratoriet i Solna bearbetar olika hematopatologiska provtyper (oftast blod och benmärg) med väldigt stor komplexitetsgrad. Detta ställer höga krav på våra medarbetare, men ger också möjlighet till utveckling, metodansvar och kompetensöverföring mellan kollegorna. 

Arbetsuppgifterna på flödescytometri är stimulerande med stor variationsgrad och innefattar allt från laborativt arbete med hjälp av flödescytometri analysera prover till mer avancerade analyser som Minimal residual disease analyser (MRD). Vi jobbar väldigt nära hematopatologerna. 

Tjänsten är en visstidsanställning till och med 31 augusti. Vi önskar att du kan påbörja anställningen relativt omgående.
 
Vi söker
Vi söker dig som vill medverka i driften och tillsammans med dina medarbetare utveckla flödescytometrilaboratoriet inom klinisk Cytologi och Hematopatologi-sektionen i Solna. Vi söker ny engagerad medarbetare som är ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Eftersom du kommer att arbeta i grupp så söker vi dig som är kommunikativ och samarbetsorienterad samt har förmåga att arbeta med patientprovet i fokus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker alternativt avslutat minst 4 terminer på Biomedicinska analytiker-programmet. Du kan även ha en annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du skall ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Erfarenhet inom hematopatologi/flödescytometri och/eller någon liknande är meriterande men inget krav. 

Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet. 

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till sektionen Klinisk cytologi och hematopatologi

Karolinska Universitetssjukhuset