medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Speciallaboratoriets Immunlab, klinisk patologi och cytologi, Solna

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Speciallaboratoriets Immunlab, klinisk patologi och cytologi, Solna

 Du som gillar utmaningar, varierande och utvecklande arbetsuppgifter samt gillar att ta eget ansvar, sök till oss! På vår enhet arbetar över 23 kreativa, ansvarstagande, lojala och trevliga medarbetare. Nu hoppas vi att du blir en av oss och delar vår vision ”patienten först”. 
 
Vi erbjuder 
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid, 40 timmar i veckan. Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag, och vi tillämpar flextid.
 
Hos oss kommer du få erforderlig introduktion enligt ett introduktionsprogram för att kunna arbeta självständigt med mycket eget ansvar. Vi erbjuder även fortbildning i form av internföreläsningar och kurser.
 
Du har möjlighet att välja mellan subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på sjukhusgymmet.    
 
Om tjänsten  
Denna tjänst är placerad vid vårt Speciallaboratorieenhet i Solna. Speciallaboratoriet består utav 5 labverksamheter med tillhörande arbetsgrupper. Följande labverksamheter tillhör Speciallaboratoriet; Immunhistokemi, Cell-och Molekylär Analyser, Njur-och Elektronmikroskopi, Molekylärpatologi samt Neuropatologi.  
 
Vi utför diagnostik, utveckling och utbildning på ett utav landets största immunhistokemiska laboratorium, för att diagnostisera sjukdomar samt följa upp behandlingseffekter. Vårt provmaterial är främst vävnad och celler med olika tumörfrågeställningar. Arbetet är varierande och kommer huvudsakligen att utgöras av laborativt analysarbete men också utvärdering av resultat. Även kvalitetsarbete och underhåll av utrustning ingår. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och flödesarbete för att effektivisera våra processer.  
 
Vi söker  
Vi söker en ny engagerad medarbetare till Speciallaboratorieenheten, till vårt immunhistokemiska laboratorium i Solna. Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och som tycker det är roligt att arbeta i ett team och att lösa uppgifter, såväl i grupp som självständigt. Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten och har förmåga att se helheten.  
 
Vi värdesätter att du är serviceinriktad, flexibel och har en positiv inställning som bidrar till en god arbetsmiljö. Vi arbetar utifrån Karolinskas värderingar; Ansvar- Medmänsklighet och Helhetssyn.  
 
Kvalifikationer  
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller likvärdig. Erfarenhet inom immunhistokemi och /eller något liknande är meriterande men inget krav. Du bör behärska svenska språket i tal och skrift.
 
Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet.  
 
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 
 
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Yrkeslegitimation   
 
 
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Ken Jatta 
tf Sektionschef
contacticon phone 0736483877

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Tomas Nordman, tel 08-58581043

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Speciallaboratoriets Immunlab, klinisk patologi och cytologi, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset